2777
2789
عنوان

میخوام بیام تهران

270 بازدید | 40 پست
دلم میخواد کنکور بدم از طریق رشتم بیام تهران ولی بچه طلاقم و سرمایه خیلی کمی دارم اصلا بعید میدونم سوئیت یا تک اتاقم گیرم بیاد و میدونم بی پشتوانه با یه رشته تجربی نمیتونم اونجا زندگیمو بچرخانم،  کسی رو هم ندارم و تنهام کاملا از زیر صفر میخوام شروع کنم بنظرتون چیکار کنم(خواهشا اسم شوگر و چمیدونم صیغه و این چیزا رو نیارید اصلا اهلش نیستم) میخوام مستقل بشم و روی پای خودم وایسم

خوابگاهای سطح پایین شروع کن

اگر ادامه ندی تجربی حالا حالا ها به پول نمیرسه مگ ی حرفه یاد بگیری

مث لاین های ارایشگری

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاهای سطح پایین شروع کناگر ادامه ندی تجربی حالا حالا ها به پول نمیرسه مگ ی حرفه یاد بگیریمث لاین ...

بنظرتون کار کاشت ناخن و بخوام پی شو بگیرم و آموزش ببینم کمک میکنه؟

بنظرتون کار کاشت ناخن و بخوام پی شو بگیرم و آموزش ببینم کمک میکنه؟

هدفت چیه از تجربی اول اینو بگو

چون اکر میخوای دکتر شی باید همش درس بخونی وقت نمیکنی ک

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
هدفت چیه از تجربی اول اینو بگوچون اکر میخوای دکتر شی باید همش درس بخونی وقت نمیکنی ک

راستش تو فکر اینم کنکورو کنار بزارم‌...خیلی دو دلم آخه میترسم با رشته ام و کنکورم نتونم تو تهران دووم بیارم

البته فک نکن تهران تحفه خاصیه ها

مث قدیم نیس همه میومدن تهران به نون و نوا و پیشرفت میرسیدن

الان باید گرگ باشی لت و پارت میکنن بخدا جدی میگم

باید سنگ باشی تا دووم بیاری

چقدر سرمایه داری؟ چه مهارتی داری؟ اشنا داری تو تهران؟

خودمو بکشم تهشش ۲۰ میلیون 🥲 کلا اینجوری بگم از زیر صفر دارم میام بالا و خب بچه ی طلاقم و پدرم ازدواج کرده و کلا قطع رابطه ایم ، مامانمم تقبل نمیکنه منم بدون حمایت مالی کسی دارم میام بالا با نفقه ای که دادگاه بهم میده

لگر دولتی قبول شی خوابگاه میدن.

اگر ندند هم خوابگاه خصوصی هست. سرچ کنی قیمت دستت میاد.

کرایه حونه و هزینه های زندگی بالاست. 

کار ناخن یا نیمه وقت بگردی تو تهران میشه پیدا کرد. اما بستگی به رشته ات داره که بتونی ساعت ثابت سر کار بری. اخه کلاس ودرس هم داری به هر حال