2777
2789
عنوان

بچه ها امام حسین خیلیییی عشقه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 81 پست
خیلی بهشون خدمت کردم خیلی... و سالهاااااست زیارت عاشورا می خونم.... و و و... ولی دریغ از یه نگاه....

سلام عزیزم

منم سالها در خونه رو کوبیدم

خیلی تلاش کردم

تا مورد رضایت اهل بیت باشم

خودمو خیلی تغییر دادم

اهل بیت ع به همه نگاه می کنن

اما اگر میخوای بیشتر هواتو داشته باشن

خیلی بیشتر به سبک زندگیت به رفتارت و ...توجه کن

البته یسری کارماها هست از نسلای قبلی به ما رسیده

اوناهم باید پاکسازی بشه

تا جواب بگیریم

همین عاشورا عالیه

صدقه

روضه گرفتن داخل خونه

کارنیک

نماز اول وقت

موسیقی ترک کردن

بانامحرم صحبت نکردن حتی تو فامیل

رعایت تقوا

داشتن برنامه درست زندگی

صله رحم در حد معقول

خلاصه

خیلی نکات هست

من سالها فقط وقتمو رو این گذاشتم

که خودمو تغییر بدم

و خیلی کارهاانجام دادم ...

🌿 🌱🪻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یه نگاه نکردند.... 😔

یه سایت هست گروه تحقیقاتی عباسمنش ...

اونجا من عقایدشون درباره حجاب . احکام . توسل . اهل بیت و اینا رو قبول ندارم

یعنی عقیدم به حجابه و اهل بیت و توسل

ولی یسری نکات درباره موفق شدن گفتن

اونا به نظرم درسته

اونم میتونی استفاده کنی در کنار عاشورا و توسل و رعایت نکات تقوا و اخلاقیات 

امیدوارم برات خوب باشه و جواب بگیری گلم

درخانه اهل بیت دست خالی برنمیگردی

اگر حاجت ندادن تاالان دقت کن ببین چه راهکارایی میدن

هدایت میکنن انسانو

باید بیشتر توجه کنی به هدایتهات

🌿 🌱🪻

سلام عزیزممنم سالها در خونه رو کوبیدمخیلی تلاش کردمتا مورد رضایت اهل بیت باشمخودمو خیلی تغییر دادماه ...

سلام عزیزم،

اهل بیت ع به همه نگاه می کنن
دیگه خودم نمی خوام بهم نگاه کنند چون نوشدارو بعد مرگ سهرابه....😔 به قول خودشون آب بعد روز عاشورا ارزشی نداره..... هر چی هم نگاه کنند دیگه بعد گذشتن از زمانش هیچ ارزشی نداره....

اما اگر میخوای بیشتر هواتو داشته باشن
دیگه نیازی نیست... خودمم هم نای التماس و زجه رو ندارم.... بس زجه زدم و التماس کردم فقط نگاه کردند شاید هم خندیدن.... 😔
خیلی بیشتر به سبک زندگیت به رفتارت و ...توجه کن
اگه بدونید چه تغییراتی که نکردم و چه حرفهایی نشنیدم بخاطر این تغییرات؛ تا تونستند بهم حرف زدن و اشکم رو بخاطر این تغییرات درآوردند اینا از یه طرف، خدا و امامان از طرف دیگه... 

همین عاشورا عالیه
همیشه به امام حسین و خدا میگم میشه یه روزی دیگه تو زندگیم نباشین.... نه به خاطر آن همه بی اعتنایی ها و دیدن زجر و شکنجه ام.. نه... بخاطر آنهمه وعده و وعیدهای که گرفتم که تو فقط بیا بقیه کارها با ما.... اصلا دیگه به حرفهاشون اعتماد ندارم چون سالها بهم دروغ گفته شد.... 😔
از طرفی آدمهایی رو می بینم که اصلا نمی دونند قبله کدوم طرفه با صلوات با یه بار زیارت عاشورا حاجت های محال می گیرن ارمنی از حضرت ابوالفضل حاجت محال میگیره اونوقت منی که شیعه شون هستم همیشه تو سطل آشغالشون جا دارم ... امام رضا برای سگ زائرش هتل چند ستاره نوساخت میگیره آنوقت منی که شب و روز بهش خدمت کردم آرزوی.... 😔 

تمام کارهایی که گفتید و خیلی بیشتر که نگفتید رو انجام دادم.... بعد سالهااااا تلاش به این نتیجه رسیدم اینها وی آی پی های خودشون رو دارن من خودم رو هم بکشم پیغمبر هم بشم روشون رو برمی گردونند و ندید می گیرن....
پارسال اربعین خادم امام حسین بودم تو کل ٢٠ روز فقط یه بار رفتم حرم؛ به امام حسین گفتم من تمام وقت به زوارت خدمت می کنم تو هم یه نگاه ویژه بهم بکن و منو از این جهنمی که هستم نجات بده.... بدتر کرد.... بدتر شد.... بدتر شد.....
اگه بدونی چه خدمتها به امام رضا و حضرت ابوالفضل و و و کردم.... یه آدم معمولی این محبتها رو می فهمه که اینا درک نکردند.... 😔 در عوض فقط بهم نشون دادن که ببین چه راحت حاجتها و زندگی‌های عالی به همه میدیم و تو رو آدم حساب نمی کنیم.... من هم دیگه از بس تکرار کردن پذیرفتم که تو این بارگاه آدم حسابم نمی کنند و اگه کاری کردم بدونم اونها برام آب اینور و انور نمی کنند... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
یه سایت هست گروه تحقیقاتی عباسمنش ...اونجا من عقایدشون درباره حجاب . احکام . توسل . اهل بیت و اینا ر ...

درخانه اهل بیت دست خالی برنمیگردی
این حرف رو خیلی دوست دارم(نه برای خودم برای دیگران؛ خودم سالهاااااست دست خالی برم گردوندن، برمی گردونند و شاید هم دست خالی برگردانند....😔 دیگه برام عادی شده همه بگیرن ولی من همیشه دلشکسته تر برگردم.....)
همیشه بهشون میگم اگه تو این هفت آسمون یه نفر رو داشتم دیگه نگاهتون نمی کردم که انقدر خردم کنید.... 

درخانه اهل بیت دست خالی برنمیگردیاین حرف رو خیلی دوست دارم(نه برای خودم برای دیگران؛ خودم سالهاااااس ...

سلام دوست خوبم

وقتی این صحبتها رو میگی

یاد خودم میفتم

منم شبیه به شما بوده و شایدم هستم

ولی ...فهمیدم که داستان از چه قراره

یعنی حالا اگر شما اصل زندگی منو بدونی

شاید برام گریه کنی

ولی من از درون میخندم چون میدونم داستان چیه

من خیلی چیزا شاید بتونم بهت بگم

ولی بهتره خودت بهش برسی 

از خدا آگاهی بخواه بگو خدایا بهم اگاهی بده بفهمم حکمت و دلیل هر چیزیو...

اونوقت غصه چیزی رو نمیخوری 

من در اطرافم همیناکه میگی هست

افرادی با ثروتای زیاد و همین حالاتی که گفتی

خودمم میبینم

فقط میتونم بهت بگم برای این که این حرفها رو از روی اینکه نمیدونی اصل و اساس چیه داستان دنیا و اتفاقات اون از چه قراره داری میزنی پس ازشون بخواه اگاهت کنند 

البته که هر چیزی بهایی داره

قدم در وادی عشق بزار

ببین عاشق ...نمیخوام الان بهت درباره عشق و عاشقی بگم

ولی از خدا بخواه ...

ببین دوست من ...تو وقتی بیمار باشی درد داشته باشی

خودت با پای خودت میری دکتر تا امپول و قرص و شربت تلخ بهت بده چون میفهمی اون رنجی که میده دکتر به تو ..

حتی در ازاش پولم میدی ولی قراره که خوبت کنه 

یک‌نشتر بهت میزنن و بعد میری بالاتر

خواهش میکنم توبه کن از حرفا که زدی

عاشق بشو ...

اگر عاشورا میخونی مال کسیه که در راه خدا هرچی داشتو داد

عاشق بود

الانم بالاترین درجه مال خودشه حضرت عشق ...

از همه چیزت رهابشو خونه مال بچه زندگی ابرو همسر خانواده 

امام حسین ع یه امتحانه که هرکسی بلد نیست پاسش کنه 

هرکسیو به وادی حسین ع راه نمیدن

بها داره گلم

توبه کن از حرفاکه زدی

بشین و باغم حسین عاشق بشو

وادی عشق ...مرد میخواد حتی اگر زن هستی باید مرد باشی

از خدابخواه از امام حسین ع بخواه

بهت عشق بدن بهت اگاهی بدن

اونوقت اگر هیچیم بهت ندن از درون شاد و خوشحالی چرا چون میفهمی که داستان از چه قراره 

🌿 🌱🪻

سلام عزیزم،اهل بیت ع به همه نگاه می کنندیگه خودم نمی خوام بهم نگاه کنند چون نوشدارو بعد مرگ سهرابه.. ...

تاپیکای قبلتو نگاه کردم . مجرد و تنهایی . از خدا میخوام کمکت کنه بهت عطا بکنه . من از توصیه کردن به کسی خوشم نمیاد گلم چون در جایگاه اون فرد نیستم اما خدا اهل بیت حتی روتم اونور کنی دوست دارن ...پس روتو برنگردون و باهاشون باش ...

ازشون بخواه رزق تو راهم بدهند

بگو خدایا من نمیدونم چه موانعی وجود داره هرمانعی هست کمک کن بردارم

سنگ حدید صینی اگر تونستی بگیر همراه خودت بکن

🌿 🌱🪻

درخانه اهل بیت دست خالی برنمیگردیاین حرف رو خیلی دوست دارم(نه برای خودم برای دیگران؛ خودم سالهاااااس ...

ببین عزیزم از حالا فقط زیارت عاشورا بخون بقیه دعاها و ذکرها رو انجام نده فقط زیارت عاشورا بانیت پاک کردن تمام کارماها و موانع حتی از عوالم قبلی و اجداد ...

نمازات رو حتی الامکان اول وقت

باطهارت باش

کلام . چشم . گوش پاک

وضو و نمازات درست

حجاب ...

موسیقی گوش نده

خلاصه ...تقوا از هر جهت

کار نیک انجام بدین

حق کسی برگردنتون نباشه

ادامه بدین روند رو 

امیدوارم خدا روز به روز بیشتر بهتون عطاکنه

🌿 🌱🪻

استارتر التماس دعا دارم

با اجازت یه چنتا عکسات هم آپلود کردم

حواسم هم نبود لایکت کردم

حلال کن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

استارتر التماس دعا دارمبا اجازت یه چنتا عکسات هم آپلود کردمحواسم هم نبود لایکت کردمحلال کن

محتاجم به دعا عزیز

آپلود کن خوشحال میشم 

طوری نیس لایکمم کن 

شبت حسینی 

🌿 🌱🪻

محتاجم به دعا عزیزآپلود کن خوشحال میشم طوری نیس لایکمم کن شبت حسینی

ممنونم 🌹

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تاپیکای قبلتو نگاه کردم . مجرد و تنهایی . از خدا میخوام کمکت کنه بهت عطا بکنه . من از توصیه کردن به ...

خدا اهل بیت حتی روتم اونور کنی دوستت دارن

عزیزم دوست داشتن به حرف که نیست به عمله... همیشه هم به خدا میگم.... خوبه من بگم خدایا خیلی دوستت دارم بعد نماز نخونم، روزه نگیرم، آنچنانی بگردم، دل صد تا مرد رو ببرم و حالش هم ببرم، هیچی از دل شکستن و غیبت کم نزارم و و و بعد بگم ولی خدایا دوستت دارم!!! ... میشه آیا خودت(خدایا) قبول میکنی یا ازم توقع داری تقوا داشته باشم؟
خوب من هم می خوام خدا نشون بده دوستم داره اهل بیت منو فقط برای خدمتکاری نخوان من هم مشکل داشتم حداقل به اندازه اون ارمنی یا اون سگ بهم توجه کنند.... 😔
چهل به بالا هستم مجرد، تنها، یه تکیه گاه داشتم که اونو هم از دست دادم... کار درست و حسابی هم ندارم.... و سالهاااااست دارم ازشون میخوام فقط ازدواج یا حداقل کارم درست بشه تا یه جای خواب و غذا داشته باشم.... همین... کاخ فرعون، ملک سلیمان، پادشاه فلان کشور رو ازشون نخواستم... 😔

بگو خدایا من نمیدونم چه موانعی وجود داره هرمانعی هست کمک کن بردارم
بارها گفتم....😔

ببین عزیزم از حالا فقط زیارت عاشورا بخون بقیه دعاها و ذکرها رو انجام نده فقط زیارت عاشورا بانیت پاک ...

سالهاااااست انجام میدم.... بعضی حرفها رو آدم زندگی می کنه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشود
گاهی نمیشود، که نمیشود، که نمیشود...

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...