2777
2789
عنوان

لطفاً سریع بیاید خیلی مهمههههههه

132 بازدید | 5 پست

من رفتم متخصص زنان برا ریزش مو و پریود نشدن و آکنه پوست و یه سری مشکل دیگه 

البته بیشتر به خاطر ریزش موهام رفتم

برام آزمایش هورمونی و سونوگرافی نوشت 

گفت آزمایش رو روز سوم انجام بده سونوگرافی رو هم همون روز یا روز چهارم میتونی انجام بدی 

من قرص ال‌دی رو قطع کردم بعد از شانس گند من امروز پریود شدم که روز سوم پریودم میشه جمعه 🥲🗿سونوگرافی رو میتونم شنبه انجام بدم ولی آزمایش رو چکار کنم ؟ اونو که حتما باید روز سوم باشه

من با ال‌دی پریود میشم بدون قرص خودم به طور طبیعی پریود نمیشم دکترمم‌ بهم گفت دیگه ال‌دی‌ نخور‌ برا همین حتما باید این ماه انجامشون میدادم چون ماه بعد پریود نمیشم که 

چه خاکی به سرم بریزم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو سایته (دکتر هست) رایگان متخصص های زنان به سوالت جواب میدن منم قبلا این آزمایشو انجام دادم

من خودمم قبلاً انجام دادم روز سوم انجام دادم اونموقع هم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵