لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب کلا کسی که کلاس بزاره و کم محلی کنه به خاطر جایگاه شغلی در کل عقده ای هست.حالا چه کسی جلوش خم بشه چه نشه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
اسی فکر میکند حق مینوازد اسی درست فکر میکند کلا ایرانی ها یه پدیده عجیب الخلقه هستن
بابا خارجیا😂
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
نه والا بعضیا کلا از اول بدون اینکه هیچ چیز خاصی باشن کلاس میزارن.دیدم که میگم.اصلا جایگاه خاصی ندارن ولی افاده ها رو باید ببینی.یکی اقوام هیچ هنری توانایی نداره بعد از همسر من کاری میخواد انجام بده به شوهرشمیگه زنگ بزن خودش انگار عارش بیاد.به یه جاش میگه با من نیا بو میدی
خارجی نیستم ایرانی هستم و دارک به رفتارای اشتباهم پی میبرمالبته که به هیچ کس بیش از حد هیچ وقت به خا ...
با شما نبودم.ولی وقتی هویت خودشو کسی مسخره میکنه باید یه نگاه به خودش بندازه تجربه بازمثابت کرده اونایی که میگن ایرانیا خودشون دقیقا همون ایرانیا هستن