2777
2789

بیخود نیس همه مینالن

ایشالا کسی محتاج دارو نشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی ارزونه 

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

دارو گرون شد به خصوص توی این دوماه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

من یبار رفتم اموکسی گرفتم شد ۴۰۰ ۴ ورق بیشتر نبود😐پشمام ریخت و درافق رفتم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من یبار رفتم اموکسی گرفتم شد ۴۰۰ ۴ ورق بیشتر نبود😐پشمام ریخت و درافق رفتم

رفتی دکتر بگو چرک خشک کن زیاد بنویسه حداقل با بیمه بگیر

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

اره خیلی گرون بخدا از شوهرم خجالت میکشم همیشه ۲ ۳ تومن میشه الانم ک تازه باردارم مجبورم گوشوارمو بفروشم  انسولین و گفتن دولت حمایت میکنه کلا ی دونه تعلق گرفت ۱ ونیم دادم آزاد خریدم

فکر نکنم اینقدر بشه هاا

خیلی گرون میدن من یه داروخونه رفتم قر۱ اهن میداد اونم ایرانی یه ورق ۱۵۰ جاهای دیگه همون میداد ۳۰۰ نگرفتم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹