ما رسم داریم وسایل بزرگ رو داماد بگیره ولی خانواده شوهر میگن نمیگیرم از این رسما نداریم
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خواهر داره تحقیق کن ببین وسایل بزرگ جهیزیه خواهره رو کی تامین کرده
نداره
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
خود تهرانی ها هم از شهر های مختلف هستند،باز بستگی ب رسوماتشون داره،ما چند تیکه توافقی بر عهده پسر میندازیم،بعضی ها کلا دختر جهیزیه میگیرن،باز مربوط ی رسم و شرایط و توافقی که صورت میگیره
من همه جهیزیه رو خودم خریدم دورو اطراف و دوستامم همین طور جهیزیه کامل با عروس مسکن داماد.البته خیلی ...
اره ماهم همینطوریم که وسایل بزرگ با داماده
و اینکه خونه رهن کردیم نخریدیم اگه خریده بودن باز جهیزیه نمیدادن یه چیزی
ما تهرانی نیستیم ولی وسایل بزرگ رو داماد میخره یکسری خورده ریز ها رو عروس میگیره تمام مراسم هامون هم به عهده خانواده داماده
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸