2777
2789
عنوان

خواهش میکنم احساساتی ها و بچه ها نیان🚫حاده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 54 پست
موردی نداره، بگین می‌خواین منطقی صحبت کنید و دلیل این کارشون بدونید.یا کلا تموم میشه یا اگه چیزی تو ...

فکر میکنم ارزشش رو داره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما برو‌اویزون شو همین دوزار عزت نفستو رو‌هم بده قهوه ای کنهاون دوسال بشه ده سال تا خوب متوجه ...

عزیزم آویزون وقتی که مزاحمت براش ایجاد کنم مگه اون بعد 2 ماه برگشت من بهش گفتم آویزون فقط میخوام منطقی صحبت کنم این تایم هم فضا دادم یکم فکر کنه همین 

من احتمال میدم سراغ کس دیگه رفته خواهشا خودتو بی ارزش نکن

واقعا اینهمه حرف و بیرون و برنامه ریزی و.. ارزش یه صحبت هم نداره؟ 

کاش اونم یه ذره میترسید. مسخصه رابطه 1 طرفه به جایی نمیرسه

عزیزم شما توی عمق داستان نیستی که خیلی چیزا رو بدونی من فقط پرسیدم وقتم زندگیم و.. ارزش صحبت داره یا نه 

نه البته بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتی با توجه به شناختی که ازش توی این 2سال بدست آوردیولی میتونست ح ...

من کاری به اون ندارم ولی وقتم خودم زندگیم 2 سال ونیم ارزش صحبت هم نداره؟ 

بله من باشم حتما صحبت میکنمحقمه بدونم چی شده به احترام روزهایی که با هم بودیم وظیفشه توضیح بده

آویزون جلوه نمیکنم تو نگاهش؟ 

چه جلوه کنی چه نکنیباید توضیح بدهرفاقت یه ماهه نداشتید که در قبالت مسئولیتی نداشته باشه قرارم نیست ا ...

چون با خودم میگم چشم تو چشم میشم باهاش صورت خوش نداره