2777
2789
عنوان

خواهش میکنم احساساتی ها و بچه ها نیان🚫حاده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 54 پست
چی بگم از کجا شروع کنم؟ آویزون نشون داده نمیشم؟ چون بالاخره باهم چشم تو چشم میشیم

بپرس علت رفتنش اونم یهویی چیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره  حتما برو‌اویزون شو 

همین  دوزار عزت نفستو رو‌هم بده قهوه ای کنه

اون دوسال بشه ده سال تا خوب متوجه بشی مرد بی ثبات و بچه احوال رو بزور نمی توتی آدم کنی

نمی خوادت 

اینو وقتی قبول کردی درس می گیری که بخودت احترام بذاری 

میری دنبال  بقیه زندکیت

و خدا برای من کافیست.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس کردم خیلی دوستش نداری و فقط برای اینکه فکرنکنی زندگیت تلف شده میخوای درستش کنیاگه اواخر سر ...

ببین اصلا کسی درمیون نیست از این نظر مطمئنم 

حقیقتش رو بخوای دوسش دارم ولی به این فکر میکنم ک تماس آخرش اینارو گفته دلم چرکین میشه ازش 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

اصلا نرو طرفش،گه بخواد بهتون بی اعتنایی و بی احترامی کنه رک و پوست کنده گفته دوست نداره تمومش کن

باورت میشه از شخصیت طرف مطمئنم که اهل بی اعتنایی و بی احترامی نیست اگر هم نخواد خیلی مودبانه میگه ولی واقعا یه روز خیلی رندوم اینجوری بگه یه جوریه و مسئله برام بازه

ازین آدم برای تو شوهر در نمیاد، به نظرم خدا بهت رحم کرده که الان شناختیش!

اتفاقا خیلی مشتاق ازدواج و اینا هست 

از چه نظر اینو میگی؟ 

باورت میشه از شخصیت طرف مطمئنم که اهل بی اعتنایی و بی احترامی نیست اگر هم نخواد خیلی مودبانه میگه ول ...

من احتمال میدم سراغ کس دیگه رفته 

خواهشا خودتو بی ارزش نکن

الحمدلله رب العالمین ...
نه. یکمی صبر کن. اگ الان بری جلو نتیجه خوبی نمیگیری

بعدش به عید میخوریم نمیبنشون تا بعد از عید و میترسم اگر رشته ای هم هست کلا با گذر زمان کات بشه

الان دیره همون موقع که زنگید و اینارو گفت و اولین بار که دیدیش میگفتی با توپ پر الان دیگه خیلی دیره ...

گفتم یکم فضا بدم موقعی ک دیدمش آنقدر راحت و مودب بود ک نمیشد

بنظرم وقتی رک بهت گفته دوست نداره دلیلی نداره خودت رو بی ارزش کنی و راجیش حرف بزنی بنظرم رو بهش نده ...

بله اینو گفت اونم 3 بار صبحش هم 4 بار گفت دوست دارم نمیدونم واقعا راه درست چیه

حتی ارزش امتحان هم نداره؟

نه 

البته بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتی با توجه به شناختی که ازش توی این 2سال بدست آوردی

ولی میتونست حداقل ی قرار حضوری بذاره ک توهم بتونی حرفاتو بزنیو سوالاتو بپرسی و این بنظرم بی احترامی

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

عزیزم که جوون 18 ساله نیستی وایسی خودش بگرده .... شوهرته مگه؟ شخصیت و عزت نفس و غرور میدونی چیه؟ با ...

آویزون کسی که برای طرف ایجاد مزاحمت کنه عزیزم مگه ایشون بعد 2 ماه اومد جلو من گفتم آویزون من میخوام باهاشون صحبت کنم فقط 

از من میشنوی هر سن و سالی ک داری دنبال مرد جماعت که خودش میگه نمیخامت ندو چون دورتر میشه ازتیجوری رف ...

بله دقیقا گفت نمیخوام و دوست ندارم درصورتی که صبح اون روز داشت میگفت دوست دارم و..