2777
2789
عنوان

آبله و اسیکلویر

72 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دو روزه آبله گرفتم و خب بدنم خیلی کم ریخته و صورتم زیاد مثلا بدنم جمعا 8تا دونه ریخته البته من از همون روز اول که دونه اولو دیدم اسیکلویر خوردم یعنی بخاطر اونه که بدنم کم ریخته احیانا ریشه نمیکنه تو خون

نه تو خون چرا؟!

قرص ضدویروس جلوی فعالیتش رو گرفته 

منم پارسال سریع شروع کردم دونه هام کم بود همسرم گوش نداد نخورد چهار پنج برابر من دونه زد همه هم تاولی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکلویر ک برای تب خال هست

قرص و پماد ضد ویروس هست برای آبله مرغان درمان اصلی هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی مشکلی نیست

نه اصلا نگران نباشید 

بعد همه یک مدل نمیگیرن شدت و ضعف داره

نباید تا میگی چه قرص بخورید

اینها زایعات بدن هست که به این شکل خودشا نشون میده که باید تخلیه بشه

وقتی برای هر چیزی دم دستی سریع قرص میخورید این باعث بروز یه مشکل دیگه میشه که نتونسته برون ریزی کنه وتخلیه بشه

با خداباش پادشاهی کن
نه اصلا نگران نباشید بعد همه یک مدل نمیگیرن شدت و ضعف داره

اخه من دو روز قبل از اینکه بریزه بیرون لرز کردم در صورتی که هر کسیو دیدم قبلش کلی علائم داشت تب و لرز پهلو درد سینه درد اما من هیچ علائمی نداشتم و فقط میخاره و میسوزه

اخه من دو روز قبل از اینکه بریزه بیرون لرز کردم در صورتی که هر کسیو دیدم قبلش کلی علائم داشت تب و لر ...

ما سه نفر گرفتیم هر کدوممون یک مدل بودیم هم دارو هم سیستم ایمنی بدن تاثیر داره قطعا

نباید تا میگی چه قرص بخوریداینها زایعات بدن هست که به این شکل خودشا نشون میده که باید تخلیه بشهوقتی ...

لطفا اطلاعات ندارید برای دیگران استرس و نگرانی درست نکنید...