خونه ما همین شرایطو داره منتها زمینش واقعا سرده، همش حس سرما دارم حس میکنم خونه گرم نمیشه پارکینگ سر و صدایی نداره به اون صورت چون کلا چهار واحده رفت و امدی نیست گاهی بوی ماشین میاد اگه زیاد روشن بمونه تو پارکینگ. منتها من راضیم چون بچه کوچیک دارم راحته یه سره داره میدویه. ازین جهت خوبه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پکیجم گرم میکنه ولی نه مثل بخاری برای اینکه گرم کنه بایدرادیاتورهای قسمت های بزرگ خونه بزرگ باشه ودرزهای خونه بسته باشه تاحسابی گرم کنه اسانسورم یه حسنی داره اینه که هی ازپله ها بالاوپایین نمیرن پله هاتمیزمیمونه وسروصدانمیشنوی ماآسانسورنداریم ازصبحه زودتوپله هامیدوئن تاشب هم پله هاهمیشه کثیفه هم بایدسروصدابشنوی
اصلا خوب نیست، روی پارکینگه، سرده، صدا زیاده رفت و امدها و باز و بسته شدن درب حیاط وپارکینگ اذیت میکنه صدای کوچه کاملا تو خونه میاد، بوی دستشویی در طبقه اول خیلی زیاده چون نزدیک ب چاه فاضلابه
خیلی سرده چون شهرداری به طبقه های پایین مجوز بخاری نداد ما هم منطقه سردسیر هستیم زمستون پارچه زیر در اصلی میذاریم
بقیه چیز ها خوبه
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
هر واحد مزایا و معایب خودش رو داره ، مثلا طبقه اول رفت و آمدش بدون آسانسور هم راحته ، بچه ها هر چقدر بازی کنن همسایه ها اذیت نمیشن ، ما خودمون طبقه اول هستیم یه مقدار سرد بود که زیر فرش ها فوم پهن کردیم رفع شد . صدای در پارکینگ هم اگه اصولی باشه اصلا اذیت نمیکنه
بنظرم عالیه...منم طبقه اولم اسانسورم داره ولی اصلا استفاده نمی کنیم...یخورده از طبقات بالاتر سردتره ولی نه خیلی پکیج خونه رو یه هوا میکنه..مکنه خیلی راضیم ..بچه هام راحت بازی میکنن بدون نگرانی.. وقتایی که برق میره واسه رفت و آمد مشکل نداریم...و چون پمپم قطع میشه آب به ما میرسه ولی طبقه بالا میگه اصلا نمیرسه
خونتون با پکیج ینی گرم نمیشه؟بچه منم کوچیکهنمیدونمواقعا چیکار کنیم فقط ازینجا خوشمون اومده ک اونم ط ...
اطرافیان من هر کی طبقه اوله با پکیچ بخاری هم گذاشتن ولی ما دودکشم نداره بخاری بذاریم تازه شوهرم اونبار میگفت پکیج ما بزرگم هست برای خونه یعنی برای این متراژ معمولا با توان پایین تر میذارن باز من راضی نیستم از گرما، زمین سرده مثلا خونه نباشیم که یخ میزنه چون پخت و پز باز یکم خونه رو گرم میکنه
خونتون با پکیج ینی گرم نمیشه؟بچه منم کوچیکهنمیدونمواقعا چیکار کنیم فقط ازینجا خوشمون اومده ک اونم ط ...
عزیزم برای ماهم پکیجه گرم میکنه ولی بایدپکیج های بزرگ برای خونه بخری نسبت به اندازه ی خونه مثلا ماپذیراییمون ۲۰متره دوتا پکیج حدود۱/۵متری گذاشتیم ودرزهای دروپنجره روگرفتیم وزمستونادریچه ی کولرروبانایلون میپوشونیم گرم میشه خوبی پکیجم اینه که دردسربخاری وگازگرفتگی واین برنامه هارونداره
ما دو طبقه هستیم بالامون یه زنو شوهر هستن روانی شدیم با صدای پاهاشون من اگه باشم طبقه آخر میخرم چون خودم آدم محتاطی هستم سعی میکنم صدا ایجاد نکنم. ولی اگه بچه داری طبقه اول بگیر هم بچهات راحت ترن هم هر دقیقه همسایه نمیاد دم خونت