2777
2789

بیاین یه کم باهم بخندیم. از آرزو های مسخره ی بچگی مون بگیم.

مثلا خودم بچه بودم عاشق این بودم که فلج باشم و رو ویلچر بشینم😐😐😐😐 عاشق حرکت رو ویلچر بودم😂😂😂😂

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارزو داشتم پیش مامانم بخوابم برام کابوس شده بود اما داداشم نمیزاشت خودش میخوابید

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

فانتزی بچگیم شغل ایندم بود

همیشه میگفتم من خبرنگار هواشناسی میشم..چون اونا با خدا  میتونن حرف بزنن‌و میدونن هوا فردا ججوری میشه😂

فک کنم ۶..۷ سالم بود شایدم بیشتر فهمیدم اینجوری نیس😎😇

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

ارزو داشتم پولدار شم😂هنوز نشدم😂😂😂😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
من دوست داشتم سین و شین تو حرف زدن نوک زبونی باشه      

وای راست میگی منم زوری نوک زبونی حرف میزدم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من دوست داشتم کل دنیا از بیسکوییت های رنگارنگ اون کوچول خوشمزه ها....تشکیل شده باشه هرجا میرم‌ و هروقت دلم خواست ازشون بخورم😐😓😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli