2777
2789
عنوان

دلم طلاق نمیخواد چیکار کنم اخه 😭

1245 بازدید | 69 پست

شوهرم نمیخواد زندگی کنه ماه ها بود بهم سرد بود منم برای خودم زندگی میکردم تا اینکه بهم گفت هدف هام عوض شدن مهریه کم کن توافقی جدا بشیم منم قبول کردم الانم باید برم دنبال خونه باشم طلاق دومم و برام خیلی سنگینه میخوام بهش بگم طلاق نده بزاره زندگیمو بکنم ولی باز میگم چه کاریه اخه 

از یه سمتم مهریه رو کم کرده از ۱۱۴ تا کرده ۱۴ تا قسطی با ۳۰۰ نقد انگار مفت زندگیمو خراب کرده

خب چرا. قبول کردی با مهرییه کم جدا بشی

شرط بزار اول برین پیش روانشناس 

شاید کسی اومده زیر پاش نشسته 

رم نبود دیگه چاره ای نیست جداش ین

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا طلاق نده عین ادم زندگی کنه یا با مهریه درست حسابی طلاق بده . مگه چه ایرادی داری که اینجوری ولت کنه قطعا با یکی دیگس اصلا کوتاه نیا 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

جدا که حتما بشو، مردی که خودش میگه طلاق دیگه زندگی کردن نداره، هر روز میاد همین اهرمو میکوبه تو سرت. ...

۳۰۰ نقدی  ۱۴ تا سالانه یکی بهم گفت ماشینم ۷۰۰ میارزه با ۳۰۰ قید ۱۴تارو بزن من خودم نخواستم

سلام عزیزم منم شرایطم عین شماست

با این تفاوت که همسرم از ازدواج قبلیش یه دختر ۹ ساله داره

ما هم با عشق ازدواج کردیم و

بعدش کم کم به مشکل های زیادی خوردیم

کم و بیش به دخترش هم مربوط میشد

چون ایشون خیلی وابستگی بیش از حد داره و من خیلی اذیت میشدم

و در کل همسرم اصرار به طلاق داشت 

که من اول مقاومت میکردم و بعدش ک منم داشتم راضی میشدم و بی خیال میشدم متوجه شدم که باردار هستم و سه ماهمه الان

برو خداروشکر کن باردار نیستی راحت میتونی خلاص بشی

از دستش

واقعا این مردا معرفت تو وجودشون نیست

خودخواهن خدا ازشون نگذره

من دختر مجرد بودم باهاش ازدواج کردم

سلام عزیزم منم شرایطم عین شماستبا این تفاوت که همسرم از ازدواج قبلیش یه دختر ۹ ساله دارهما هم با عشق ...

خیلی سخته و میدونم تو حال بد منو درک میکنی سوالی که دارم اینه که مهریه رو چیکار میخواست بکنه اوت زمان 

دختر خوب دلت خوشه مهریه کجا بود؟ من مهریه ام ۱۱۴ تا عندالستطاعه س در واقع مهریه ای ندارم 

من شوهرم خیلی دوست داشتم 

خیلی خیلییییی باورم نمیشد بگه طلاق

یعنی فکر میکردم برای بار دوم براش خیلی سخت باشه طلاق و شکست ولی انگار براشون عادی 

میگفت هدفام عوض شده و تو جلوی پیشرفت منو میگیری

یادش رفته تو نداری هاش کنارش بودم کسی ادم حسابش نمیکرد

حالا که وضعش خوب شده تغییر رویه داده

دیگه نمی پسنده