2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بزرگ ترین آرزوم این بود که تک فرزند باشم. الانم سه تا هستیم هرکدوممون یه طرف. فازمون به هم نمی خوره. هرکس با رفقای خودش سرگرمه. فقط من این وسط باید حرص و جوش اون دو تا رو بخورم. انقد حرص خوردم مامانم می گه  وقتی کاری ازت برنمیاد حواستو بده به زندگی خودت. هی یادشون می افتم گریه می کنم. مخصوصا اون بزرگه. شوهرم می گه تو خل و چلی! ولی چطوری حرصشونو نخورم؟ ولی خب اونا عمرا نمی دونن منم ممکنه تو زندگیم بدبختی داشته باشم. تک فرزند بودم بهتر بود.

چند وقت پیش سر ی موضوعی با خاله کوچیکم بحثم شد خونه خاله بزرگم بودم گفت اینجا خونه خواهر منه خونه هی ...

وااا میخاستین بگی خونه خاهر‌مادرمه...

اخه پسرا ک راحت دوست پیدا میکنن.‌دست و بالشون بازتره.

بالخره تو باشگاه استخر دانشگاه ...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
واسه ما که فرق خاصی نداشت فقط عصبی شدیم 

😂😂😂 نگو اينجوري، فكر ميكني، خَيلي تاثير داره متوجه نيستي شايدً همه تمركزت رويً اون اعصاب خوردياست خوبياشو نميبيني 

من تك فرزند نبودم ولي تك دختر بودم خيلي تنها بودم هميشه ميگم يكي از دلايل زود ازدواج كردنم تنهايي ...

دقیقا دخترخاله منم تک فرزند یود به خاطر همین ق1یه زود ازدواج کرد میگفت میخوام از تنهایی فرار کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من خودم تک فرزند نبودم ولی تو یه حادثه پدرم و دوتا داداشم رو از دست دادم  فقط یه ابجی دارم  ولی بازم احساس تنهایی میکنم ولی برعکس من شوهرم   یه جین خواهر و برادر داره که همشون به خون هم تشنه ان 😐

همچی ک پول نیست.. مستقل بودن شخصیه ..اتفاقا میگن بچه ببارید تا قبلی مستقل شه تکی ها بیشتر وابسته پد ...

من الان چون پول دستم خوب هست خیلی به خودم‌میتونم برسم برا من بیشتر چیزا برمیگرده پول همه چی با پوله دیگه نه من‌ وابسته نیستم مستقلم ولی چون از بچه خوشم‌نمیاد خیلی راحتم اینطوری خودمم بچه دار نمیشم هیچوقت

منم تک فرزندم دوست داشتم یه داداش و یه خواهربزرگ ترازخودم داشته باشم.ولی تعجب کردم یه پسر داره میگه چراتک فرزندم هنوزم پسری که احساس داشته باشه هست عایا؟پسردایی منم تکفرزنده ولی تاحالا کسی نشنیده بگه راضی نیستم

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

احیانن تو پسر همسایمون نیستی؟😂😂😂😂

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد