2777
2789
عزیزم مسئله زنان علیه زنان ک کلا ی چالش فرهنگی واسه جامعه ما محسوب میشهولی زیاد درگیر زندگی بلاگرا ن ...

نه من کلا بلاگر تا حالا دنبال نکردم اینم دنبال لباس بودم که بوتیک این خانم رو پیدا کردم بعد دیدم علاوه بر پیج بوتیک و آنلاین شاپ پیج شخصی هم داره و کلا از متانت و صبوری و اخلاقش خوشم اومد فالوش کردم دیدم بنده خدا عجب صبری داره ....

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا بوده همین بوده... من بارها این موضوع رو تجربه کردم که خانوما علیه همدیگه هستن.

یه نمونه اش همین چند روز پیش که رفتیم سینما، اونجا چندتا دختر نوزده بیست ساله وایستاده بودن وقتی من و‌همسرم از کنارشون رد شدیم شروع کردن به مسخره کردن و متلک انداختن به من ( با صدای بلند طوری که شوهرم بشنوه)، شوهرم از لحاظ ظاهر یکم از من بهتره ولی منم زشت نیستم همیشه همه ازم تعریف می کنند) اون لحظه به روی خودم نیاوردم ولی تا خود شب ناراحت بودم و سردرد داشتم. متنفرم از هرچی زن جیپ و جلفه.

پس باید بگم جامعه مریضی داریم البته که داریم

دقیقا همینطوره .من که تو واقعیت هم این زنان علیه زنان رو درک کردم تا حدی ولی توی نی نی سایت خیلی بیشتر درک کردم و با یکم گشتن توی اینستا دیدم نه اوضاع جامعه خیلی خراب تر از این حرفاست...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

تا آخر نخوندم ولی همش یخاطر حسادته

خب بخون این همه تایپ کردم 🥲🤦‍♀️😅

دقیقا همینطوره .من که تو واقعیت هم این زنان علیه زنان رو درک کردم تا حدی ولی توی نی نی سایت خیلی بیش ...

تو نی نی سایت که حفظ ظاهر میکنن .

تو محیط کار هم همینه همیشه مردها هستن که حمایت میکنن خانوما فقط زیر آب زنی بدگویی رقابت ناسالم 

معلوم الحالن دیگهاون مرد هم اینقدر سرش گرمه بعید میدونم وقت برای بچه داشته باشن

دقیقا مرده همش در حال جلف بازی و دوست دختر بازی و... بعد دخترا میان زیر پستا و کامنت ها براش غش و ضعف میرن🤢🤢🤢

خیانت مردا هم از وقتی زیاد شد ک زنها شدن دشمن آسایش هم

دقیقا👌

تو نی نی سایت هزاران بار دیدم مرد خیانت میکنه معصوم و بیگناه جلوه اش میدن فقط اون زنی که باهاش خیانت ...

درسته این مورد هم زیاد دیدم . ولی همین جا هم دختری دیدم که میگه میدونم فلان مرد متاهله ولی عاشقشم نمی تونم ازش بگذرم و تو دنیای واقعی که بدتر ... دو تا از همکلاسی های دانشگاهمون به دوتا دیگه از همکلاسی هام خیانت کردند و وارد زندگی هاشون شدن و زندگیشون رو خراب کردند😔

تا بوده همین بوده... من بارها این موضوع رو تجربه کردم که خانوما علیه همدیگه هستن.یه نمونه اش همین چن ...

چقدر بد ...چقدر عقده ای و خبیث بودن🥲😳🤦‍♀️

تو نی نی سایت که حفظ ظاهر میکنن .تو محیط کار هم همینه همیشه مردها هستن که حمایت میکنن خانوما فقط زیر ...

نه بابا تو نی نی سایت اتفاقا اون روی واقعی خودشون رو بیشتر نشون میدن .باور کن من اینقدر که تو این نی نی سایت الکی الکی توهین و بدگویی و حرف مفت و قضاوت از هم جنس های خودمون دیدم توی عمرم نه دیدم و نه شنیدم!!!😑😐🤦‍♀️

دقیقااا💔 سن پایین ترامونم که رفته رفته بی رحم تر میشن و این رفتارا براشون عادی میشه.

بعضیا کلا خیلی گستاخ هستن ... حالا من بودم باید یه جواب آبدار میدادم که تا یه هفته حتی نتونن تو روی همدیگه نگاه کنن و یکم خودشون رو جمع کنن! بی ادبی نه ها ولی یه حرف سنگین نیش دار 😒

بعضیا کلا خیلی گستاخ هستن ... حالا من بودم باید یه جواب آبدار میدادم که تا یه هفته حتی نتونن تو روی ...

من نخواستم همسرم بفهمه که من فهمیدم

یجورایی اصلا به خودم نگرفتم چون دروبرمونم شلوغ بود ولی خب عمیقا دلم شکست امیدوارم که کارماشو پس بدن.

سلام عزیزم ببخشید اینجا سر صحبت باز کردم . شما طلاق گرفتید بچه پیش شماست یا پدرش ؟من میخام طلاق بگیرم گیر بچمم نمیدونم چیکارکنم بچمو بهم نمید بخام طلاق بگیرم باید بی بچه برم بنطرت میتونم تحمل کنم(

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️