2777
2789
سلام عزیزم ببخشید اینجا سر صحبت باز کردم . شما طلاق گرفتید بچه پیش شماست یا پدرش ؟من میخام طلاق بگیر ...

سلام گلم . خواهش میکنم 

راستش من مدتیه به خاطر مسائلی توی تاپیکام از زندگی شخصیم نمیگم دیگه ...شما اگه خواستید پیام خصوصی بدین اونجا باهم حرف بزنیم❤️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام گلم . خواهش میکنم راستش من مدتیه به خاطر مسائلی توی تاپیکام از زندگی شخصیم نمیگم دیگه ...شما اگ ...

چشم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهرآبان جون

بنظرم انسایت حکم میکنه که آدم پشت حق باشه

چه زن باشه چه مرد

بعضیا خیلی کورکورانه و فمنیست گونه پشت هم جنسهاشون درمیان درحالی ک حق باهاشون نیست

زن علیه زن غلطه ها

ولی زن پشت زن هم بصورت کورکورانه غلطه

مهرآبان جونبنظرم انسایت حکم میکنه که آدم پشت حق باشهچه زن باشه چه مردبعضیا خیلی کورکورانه و فمنیست گ ...

عزیزم ببین من توی متن توضیح دادم کامل ...

من منظورم اون زن های بخیل و حسود و عقده ای هست که چشم دیدن موفقیت و ارزشمندی هم جنسشون رو ندارن و یا برای جلب توجه یک مرد یا پسر غریبه هم جنس خودشون رو تخریب میکنن و آزار میدن ! اصطلاح امروزیش فکر کنم بهشون میگن پیک می 🤔😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

عزیزم ببین من توی متن توضیح دادم کامل ...من منظورم اون زن های بخیل و حسود و عقده ای هست که چشم دیدن ...

سلام عزیزم 

اگه امکان داره  درخواست میدم قبول کنید 

ازتون راهنمایی میخوام

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

سلام عزیزم اگه امکان داره درخواست میدم قبول کنید ازتون راهنمایی میخوام

سلام گلم 

چشم ولی توی اعلانات درخواست نیومده بود برام🤔

سلام گلم چشم ولی توی اعلانات درخواست نیومده بود برام🤔

سلام 

اجازه خواستم ببینم اشکال نداره درخواست بدم

سلام اجازه خواستم ببینم اشکال نداره درخواست بدم

نه عزیزم شما خانم هستین دیگه چه اشکالی ؟ 😅🥰

الان تایید میکنم🌸

نه عزیزم شما خانم هستین دیگه چه اشکالی ؟ 😅🥰الان تایید میکنم🌸

ممنونم عزیزم 

خیلی بزرگواری

ممنونم عزیزم خیلی بزرگواری

خواهش میکنم گلم .عزیزین کاری نکردم 😅🌸🤍

چطوری میشه اینقدر ریز در جریان دایرکت یه کاربر باشین یعنی طرف میاد دایرکت هاشون در معرض نمایش میزاره؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چطوری میشه اینقدر ریز در جریان دایرکت یه کاربر باشین یعنی طرف میاد دایرکت هاشون در معرض نمایش میزاره ...

بله دیگه میذاره عزیزم وگرنه هک نکردم که پیجشو😑😂

خدا بهشون انصاف و عقل بده

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

خدا بهشون انصاف و عقل بده

الهی آمین🤲