تاپیک دیشبم که ترکید چون در عین ناباوری یه عده کاربر خانم اومدن هم جنس های خودشون رو کوبیدن ...
ولی این زنان علیه زنان همه جا هست و فقط مخصوص نی نی سایت نیست!
علاوه بر دنیای واقعی ؛ الان یه مثال کوچیکش رو از اینستا براتون میگم .
دوتا بلاگر هستن که من مدتیه تو اینستا پست هاشون رو می بینم. زن و شوهر بودند و جدا شدند و یه بچه دارن و الانم هر دو بلاگر هستن .بعد زنه بعد طلاق درس خونده و الان ارشد حقوق داره و یه بوتیک لباس داره و خلاصه هم موفقه هم تحصیلکرده هم زیبا و... . برعکس که شوهر سابقش یه خاله زنک به تمام معنا و جلف و بیخوده!
این آقا همش توی پست و استوری هاش پشت سر زن سابقش حرف مفت میزنه و سعی داره تخریبش کنه و اعصاب و روانش رو بهم بزنه با اینکه زنه هیچ کاری بهش نداره !
حالا قسمت غم انگیز ماجرا می دونید کجاست ؟
اینه که ۹۰ درصد فالورهای آقا ، خانم ها هستن و میرن پی وی اون آقا و تحریکش میکنن که همسر سابقش رو بیشتر اذیت کنه و میگن بچه رو نذار ببره و نذار پیش مادرش باشه و حتما مادرش خرابه ولی تو خیلی خوبی و...😑😳 با اینکه اون خانم داره پاک و سالم زندگی میکنه و شوهر سابقش همش با دوست دختراش استوری و فیلم میذاره😤
یا اینکه خانم ها از طرف پیج شوهر سابق میرن پیج اون زن بیچاره و به فحش و تمسخر و ناسزا میبندن بنده خدارو !!!!
یعنی من واقعا نمی دونم چرا عقده ها و کمبودهای خودشون رو یک عده نا زن میخوان سر همجنس خودشون خالی کنن ؟!
من نمی تونم درک کنم این افراد رو و حسادت و عقده های وحشتناکشون رو...