2777
2789

جمله موضوع تاپیک رو رعایت کنید آدم موفقی میشید 

به هرکس خوبی کردم آخر یه ضربه خوردم 

از هرکس تعریف کردم یک ساعت نکشید ر ..د بهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احسنت... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

خیلی وقته به این نتیجه رسیدم و واقعا به آرامش رسیدم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

دقیقااااا

زندایی من خیلی زبون باز هست و خیلی الکی از همه تعریف می‌کنه ،تصلا یجوری قربون صدقم می‌ره و ازم تعریف می‌کنه خودم فکر میکنم چه خوبم😬😂

چند بار این راه رو پیش گرفتم طرفم دور برش داشت خودش رو بالا گرفت نگامم نکرد و پشت سرم منو خراب کرد و خودش رو بالا می‌دونه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یعنی انگار حرف دل من زدی 

خاله ام کاری کرده بود برای مادرم ازش کلی تشکر کردم برگشت گفت من همونم که ده سال همه جا بردم مامانتو و هیچ کس نفهمید 

کجا برده ؟

حالا هر جا رفته گاهی گفته مادر منم بیاد جاهایی مثل دعا مثل خونه همسایه ..

منت اینشونم سر من میزاره خاله ی عزیز 

یعنی انگار حرف دل من زدی خاله ام کاری کرده بود برای مادرم ازش کلی تشکر کردم برگشت گفت من همونم که ده ...

خب خواهرت بوده  چرا منت سر بچه ی خواهرت میزاری ؟ به نظر شما چی باید  در جوابش گفت 

میشه متظورتو واضح تر برای من بگی سختم بود فهمیدنش

کآری به کار دیگران نداشته باشیم و تامام نه بدی کنیم نه خوبی هرچقدر بگیم انتظار نداشته باشیم نمیشه پس کاری نکنیم که در قبال انتظار شکل بگیره  💅👀

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛