2777
2789

خانوما چند روزه حالم بد بوده گاز استیل رو تمیز نکردم غذا هم مرغ بوده یه کم ریخته بود رو گاز حالا اون تیکه رو پاک کردم 

اون تیکه داره برق میزنه و بقیه گاز انگار سیاهه چیکار کنم تروخدا بگید 

و

شعله وسط گازم هم چدنش رو برداشتم مثلا تمیز کنم وایتکس زدم سیااااه شده بگید چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس نهایتا دیدی پاک نشد برو ابزار فروشی جلا دهنده فلزات بخر بعد با پنبه بمال روش چند دقیقه بمونه بعد دوباره با پنبه چند دقیقه بکش روش حسابی هر لکه سیاهی باشه میره چون خودم همچین گندی زدم😂😂😂 تمیز شد مثل روز اولش نترس امتحان کرد نتیجه اش و حتما بهم بگو 

نترس نهایتا دیدی پاک نشد برو ابزار فروشی جلا دهنده فلزات بخر بعد با پنبه بمال روش چند دقیقه بمونه بع ...

خدا خیرت بده

حتما فردا میرم

برا رو خود صفحه استیل هم بزنم ؟

من برای خود صفحه استیل استفاده کردم چون اونجا سیاه شده بود پس من درست متوجه نشدم کجا سیاه شده

من صفحه استیل گازدم دیگه مثل قبلا برق نمیزد بعد یه کم آب مرغ ریخت روش حالم خوب نبود دو سه روزی تمیز نکردم امشب تمیز کردم دیدم زیر اون لکه برق میزنه ولی کل گازم همینجوری کدر مونده دو رنگ شده تقریبا