2777
2789
عنوان

مشکل با شوهرم وخانوادش

218 بازدید | 22 پست

سلام ۳ ساله ازدواج کردم 

مادرشوهرم الان چندماهه هربار منو میبینه میگه برای بچه دار شدن دکتر رفتید چی گفت و... 

من دیگه دارم از رفتارش خسته میشم یا هر سری خونشون میرم حرفی میزنه ناراحت میشم 

شوهرم میگه خودتو بزن به بیخیالی بهش گفتم تو با مادرت حرف بزن که کارشو انجام نده 

یاخانوادت من شهر دیگه هستن همیشه میخواد بدونه ما کی میریم کی برمیگردیم و مدام بهانه استرس جاده را میکنه یا از خونشون میریم سمت خونمون مدام زنگ میزنه رسیدید 

بین من و شوهرم مدام بحث هست دیگه خسته شدم راه حلی دارید کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بچه پرسید خیلی رک بگو فعلا نمی‌خوایم هروقت وقتش شد میگیم از راه پرسی خودت به بی اطلاعی بزن جواب س ...

زنگ میزنه به شوهرم همیشه اونم که همیشه در خدمت خانوادشه

بگو اگر میخوای ادامه بدی منم خانوادم از مسائل ریز باخبر کنم بزارهمه وارد خصوصی ما بشن و بدونن تو زند ...

همش توجیه میکنه رفتار مادرش را.

بهش میگم برو مشاوره 

مگه بچه هستی دم به دیقه مادرت زنگ بزنه رسیدید یان هرجا بریم بهش باید خبربدی

همش توجیه میکنه رفتار مادرش را.بهش میگم برو مشاوره مگه بچه هستی دم به دیقه مادرت زنگ بزنه رسیدید یان ...

خواهر مشکل منم هستا یعنی روزی ۲بار زنگ میزن پدرمون درآورده اما الان شوهرم جواب سربالامیده کمتر سوال میکن 

بگو بی احترامی نکن اماهرچی پرسید بگو نمی‌دونم فعلا خبر ندارم تصمیمی نگرفتیم از این حرفا

مثلا از خونشون راه می افتیم بریم خونه خودمون 

زنگ میزنه رسیدید خونه؟؟؟

اون دفعه زنگ زذ شوهرم ج نداد به گوشیه من زنگ زد منم بهش گفتم چطور مگه گفت دلواپس شدم گفتم دلواپس چی گفت مادر نشدی هنوز گفتم نگرانی نداره و...

خواهر مشکل منم هستا یعنی روزی ۲بار زنگ میزن پدرمون درآورده اما الان شوهرم جواب سربالامیده کمتر سوال ...

خب تو شوهرت بلده چکار کنه ولی شوهرم خیلی ملاحظه خانوادشو میکنه