2777
2789

من یکی رو دوست داشتم که با خانوادش هم آشنا شده بودم حدود یکی دوماه خوب بودیم ایشون یه داداش داشت ک زنشو داشت طلاق میداد و اون مدام تو گوش این میخوند ک به دردت نمیخوره و نحس بازی درمی‌آورد واقعا حسادت میکرد تا اینکه یه بار این تو جمع سر من داد زد گفتم چرا اینجوری می‌کنی گف اگ داد نمی‌زدم با داداشم به اختلاف می‌خوردم...یا مثلا خواهرش منو بی دلیل از اینستا هاید کرد استوری هاشو نبینم اینا همش اوایل آشنایی بود تا ماه چهارم ک من هم شروع به واکنش دادم و مادرش گف اخلاق هاتون بهم نمیخوره...خلاصه سرتون رو به درد نیارم من الان یه ساله ک مشکل روحی پیدا کردم و این آقا یه دختر خوشگل تر پیدا کرده به نظرتون با این دختر هم این مدلی رفتار میکنن؟ یا مشکل از من بوده ؟ 

عزیزم

پسرها آشغالتر از اونین که ما فک میکنیم

ما دخترا فقط عاشق میشیم بعدش میشکنیم، افسردگی میگیریم

ولی اونا در اسرع وقت یکیو پیدا می‌کنن...

منم مثل تو یه سال تموم خودخوری و نشخوار فکری داشتم...

ولی الان به خودم اومدم...

عزیزمپسرها آشغالتر از اونین که ما فک میکنیمما دخترا فقط عاشق میشیم بعدش میشکنیم، افسردگی میگیریمولی ...

باوزت میشه یه سال گذشته من همچنان در حال تجزیه و تحلیل مسائل هستم و الان دیدم ک دختر خوشگل تر پیدا کرده...من می‌دونم ک قرارع با اون ازدواج کنه فقط میگم رفتار خانوادش با من اینجوری بوده ؟ یا با این هم این مدلی میشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باوزت میشه یه سال گذشته من همچنان در حال تجزیه و تحلیل مسائل هستم و الان دیدم ک دختر خوشگل تر پیدا ک ...

خب این موضوع مشخص نیس

ولی چیزی که مشخصه اینه که این خانواده واقعا خانواده ی درستی نبودن... صد در صد اون دختر هم با این خانواده خوشبخت نمیشه، نمی‌ذارن که خوشبخت بشه...

بنظرم اصلا خودتونو عذاب ندین با این تفکرات مهم نیست با اون فرد خوب رفتار کنه یا نه 

شما خودتون هوایه خودتونو داشته باشید و با این فکرا خودتونو ازارده نکنید بنظرم مشگل از شما نبوده جو اطرافاین اون اقا منفی بوده گاهی اطرافین ناخواسته تاثیر میزارن رویه ادم

خب این موضوع مشخص نیسولی چیزی که مشخصه اینه که این خانواده واقعا خانواده ی درستی نبودن... صد در صد ا ...

اینا عروس اولشون هم تو پروسه ی طلاق هست و تو مراحل دادگاه بودن فردای عروسی رفتن طلاق...فک کن همشون بد میگفتن بعد ک ماجرای من اومد وسط دیدم مادرش برنامه ریزی کرده ک عروسه رو برگردونه ک زندگی اون پسرش خوب باشه