2777
2789
آره دقیقاماه رمضون ها حتی قشنگ تر بود

همین دیگه .همه چی قشنگ تر بود

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحظه شماری میکردیم واسه تعطیلات عید و برنامه ریزی برای اینکه اخرای اسفندنیاییم مدرسه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
همه چی قدیمش خوب بود🤗

حتا ادما

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

فکر فقط خودمواین افکار را دارم،یادش به خیر سریال باغ مظفر،شبهای برره و.......من یاد سریال دنیای شیری ...

ن خاهر .هممون حسرت گذشته رو میخوریم که چقدر خوب بود 

.اره .همه سریالای قدیمی واقعا قشنگ بوذ 

لحظه شماری میکردیم واسه تعطیلات عید و برنامه ریزی برای اینکه اخرای اسفندنیاییم مدرسه

اخ اخ .

🥺🥺🥺

آی یادش بخیرسرمون پر بود از آرزوهای قشنگ دلامون خوش بود.نه مثل حالا افسرده هر روز اخبار گرونی و کوفت ...

اره .همه همینن .

یه مشت ادم افسرده بی ذوق شدیم

من دلم سال ۸۶ ،۸۸ میخواد با اینکه خیلی کوچیک بودم ولی واقعا حس میکردم چقد دوران قشنگیه الانم دلم یذ ...

من اون زمان دوم راهنمایی بوذ.

من اون زمان دوم راهنمایی بوذ.

من پیش دبستانی و اول ابتدایی بودم ولی واقعا الان یادم میفته حسش میکنم خیلی دوران شیرینی بود 

منظورم اصلا خاطرات کودکی نیس ، با این که خیلی سنم کم بود ولی حال خوش دل مردم و زندگیای بی دغدغش قشنگ یادمه

من پیش دبستانی و اول ابتدایی بودم ولی واقعا الان یادم میفته حسش میکنم خیلی دوران شیرینی بود منظورم ا ...

اره .ماهم 4تا بچه بودیم .فقط داداشم ازدواج کرده بود .همش خونه بابام دور هم جمع میشدیم .الان من نزدیک  یک ساله  برادر زادمو‌ ندیدم .هممون مشغله داریم