اسفندی۷۶ مدیر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 عنوان کاش برگردیم ب دورانی که مهران مدیری برره میساخت عطاران هم خانه بدوش و متهم گریخت | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 27 پست هعییی روزگارررچرا قبلا همه چی قشنگ ترر بود انقد واسه عید شور و ذوق داشتیم الان که هیچی یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔 1403/12/07 | 20:39 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16622 سلام عزیزم یادمه تو ماه رمضون قبلی ای فیلم خانه به دوشو پخش میکرد فکر کنم امسالم میده باز نمیدوننم ولی الان سریال هارو با چند فصل کردن شون خراب کردن
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 آره دقیقاماه رمضون ها حتی قشنگ تر بود همین دیگه .همه چی قشنگ تر بود یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
مینا137912345 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1765 لحظه شماری میکردیم واسه تعطیلات عید و برنامه ریزی برای اینکه اخرای اسفندنیاییم مدرسه قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد به سرزمین عجایب خوش آمدید
گرتل۴ عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 13634 فکر فقط خودمواین افکار را دارم،یادش به خیر سریال باغ مظفر،شبهای برره و.......من یاد سریال دنیای شیرین دریا میوفتم
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 همه چی قدیمش خوب بود🤗 حتا ادما یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 فکر فقط خودمواین افکار را دارم،یادش به خیر سریال باغ مظفر،شبهای برره و.......من یاد سریال دنیای شیری ... ن خاهر .هممون حسرت گذشته رو میخوریم که چقدر خوب بود .اره .همه سریالای قدیمی واقعا قشنگ بوذ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 لحظه شماری میکردیم واسه تعطیلات عید و برنامه ریزی برای اینکه اخرای اسفندنیاییم مدرسه اخ اخ .🥺🥺🥺 یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
همینقدرخوشحال عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 478 آی یادش بخیرسرمون پر بود از آرزوهای قشنگ دلامون خوش بود.نه مثل حالا افسرده هر روز اخبار گرونی و کوفت و زهر مار دیگه هیچ آرزویی برامون نمونده همش اضطراب که چی می شه
همسر_حبیب_نقوی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2438 من دلم سال ۸۶ ،۸۸ میخواد با اینکه خیلی کوچیک بودم ولی واقعا حس میکردم چقد دوران قشنگیه الانم دلم یذره شده
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 آی یادش بخیرسرمون پر بود از آرزوهای قشنگ دلامون خوش بود.نه مثل حالا افسرده هر روز اخبار گرونی و کوفت ... اره .همه همینن .یه مشت ادم افسرده بی ذوق شدیم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 من دلم سال ۸۶ ،۸۸ میخواد با اینکه خیلی کوچیک بودم ولی واقعا حس میکردم چقد دوران قشنگیه الانم دلم یذ ... من اون زمان دوم راهنمایی بوذ. یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
همسر_حبیب_نقوی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 2438 من اون زمان دوم راهنمایی بوذ. من پیش دبستانی و اول ابتدایی بودم ولی واقعا الان یادم میفته حسش میکنم خیلی دوران شیرینی بود منظورم اصلا خاطرات کودکی نیس ، با این که خیلی سنم کم بود ولی حال خوش دل مردم و زندگیای بی دغدغش قشنگ یادمه
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7044 من پیش دبستانی و اول ابتدایی بودم ولی واقعا الان یادم میفته حسش میکنم خیلی دوران شیرینی بود منظورم ا ... اره .ماهم 4تا بچه بودیم .فقط داداشم ازدواج کرده بود .همش خونه بابام دور هم جمع میشدیم .الان من نزدیک یک ساله برادر زادمو ندیدم .هممون مشغله داریم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔