2777
2789
عنوان

نمیتونم با دلتنگی و دوری کنار بیام

135 بازدید | 22 پست

بغض و ناراحتی داره خفه ام میکنه کسی ک فک میکردی خیلی دوست داره تنهات میذاره تو میمونی و باور خراب شده ....یعنی همه حرفاش دروغ بود همه حس های قشنگی که بهت داد خیلی خودمو کوچیک میدونم الان انگار تحقیر شدم نمیدونم چ جوری بگم خیلی شکسته ام ....هنوزم دوسش دارم هنوزم میخوام برگرده...میخواستم بهش پیام بدم چرا الکی بهم گفتی دوسم داری چرا باهام بازی کردی ولی نخواستم خودمو کوچیک کنم ....

معمولا همه عشق ها دوطرفه هست منتهی رابطه توسط یه اتفاقاتی خراب میشع 

قهر

دعوا

خیانت 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

دوست بودین؟ 

همش الکیه بابا اونایی هم که زنوشوهرن هرروز بحث و دعوا و خروس جنگین و طلاق و طلاق کشیو هزارتامشکل. بعد میگی دوستم نداشت . حداقل حرفاشووقتی باورکن که اسمتون تو شناسنامه همدیگست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا همه عشق ها دوطرفه هست منتهی رابطه توسط یه اتفاقاتی خراب میشع قهردعواخیانت

خیلی دعوا و قهر داریم اون اولش بهم گفت گذشته ات ب من مربوط نیس مهم از الان ب بعد هست قسمم داد ب مرگ خودش و خدا ک قبل منم باکسی بودی منم گفتم یکی بود وکیل دوماهی باهاش صحبت کردم از اون موقع هر بحثی میشه اینو وسط میندازه میگه چرا مهم نباشه اتفاقا گذشته مهمه در حالی ک خودشم تو گذشته با ی زن بوده چن سال....چوب صادق بودنمو دارم میخورم ولی مگه کسی ک دوست داشته ب این راحتی ها دست برمیداره از عشق و دوس داشتنش؟!!

دوست بودین؟ همش الکیه بابا اونایی هم که زنوشوهرن هرروز بحث و دعوا و خروس جنگین و طلاق و طلاق کشیو هز ...

باورش کردم حس میکردم دوطرفه هس حسمون....خب اگه باور نکنی ب چ دردی میخوره اون رابطه اون حس دوس داشتن و عشق رو نبینی چ فایده 

پس چرا من انقد مغرورم اصلا تو ناله واس پسر نمیمونم نهایت دلتنگیم یه هفتس اونم ب خنده و تفریحم میرسم ...

منم خیلی مغرور بودم بخاطر این غرورمو گذاشتم کنار بخدا همه جوره باهاش کنار میمومدم من ب تتوش گیر دادم ک واسه عشق قبلیش رو دستشه اونم گیر داد قبل من باکس دیگه ای بودی و بدرد هم نمیخوریم و حال و حوصله ی هیچکسو دیگه ندارم ولی من مگه بازیچه بودم چرا همون اوایل ترکم نکرد...🥲🥲

خیلی دعوا و قهر داریم اون اولش بهم گفت گذشته ات ب من مربوط نیس مهم از الان ب بعد هست قسمم داد ب مرگ ...

نه بابا بهانه اش بوده

بزار برع دوراش بزنه خودش برمیگرده 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

نه بابا بهانه اش بودهبزار برع دوراش بزنه خودش برمیگرده

همین دیگه دنبال بهونه بوده حتما دوسم نداشته حتما با حرفاش رفتاراش میخواسته گولم بزنه این خودخوری ها و فکرام داره از درون نابودم میکنه....اون شغلش آزاد بود تحصیلاتش از من کمتر بود بخدا خوشگل خوش اندامم خوش اخلاقم آخه من چی کم داشتم اینطوری ترکم کرد اونم با توهین ب من با وجود همه اینا دلم براش پر میکشه من احمقم آره؟؟

اخه من هیچ گناهی نداشتم هیچی چطوری باهاماینکارو کرد. بی دلیل مگه من گناهم چی بود 😔

منم گناهی نداشتم واسه من شکاکه دونست قبلا یکی میخواست منو باهاش حرف زدم هی وسط دعواها اونو کوبوند تو سرم ک حتما باهاش ....نمیدونم شاید بهونه بوده ترکم کنه