2777
2789
عنوان

بارداری با وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 50 پست
اره خیلی سخته 😢😢انشالله انتظارت این ماه تموم میشه 

ممنون همچنین برای شما

دوستم با اینکه لاغره بعد هفت سال بچه دارشد

همیشه بهم میگه شک نکن خدا میزاره ب وقتش ک شد بهت میده ک ازخوشحالی بال دربیاری

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

اره راس میگه اگه خدا بخواد چه لاغر باشی چه چاق میده خواهرشوهر خواهرمم ۱۱سال بودباردار نمیشد خداروشکر بعد۱۱ سال خدابهش دوقلودادیه پسریه دختر 

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی منم پدرم فوت شده درکش میکنم با چه شرایطی ازدواج کرده خداشاهده شاید وزنم بالا بود اما بخاطر چه ...

❤❤❤❤ مهم دله که با طرف باشه عزیزم 

اون خس خوشبختی و رضایته که باید باشه 

دیگه هیچی مهم نیست 

من نود وزنم بود واقعا خودم خسته شده بودم شدم هفتادو سه اونم باچه مشقتی 😢 هنوزم باز درشتم اما دیگه مهم نیست 😜😉

اره راس میگه اگه خدا بخواد چه لاغر باشی چه چاق میده خواهرشوهر خواهرمم ۱۱سال بودباردار نمیشد خداروشکر ...

وای چه ناز وقشنگ

ان شاءالله خداوند ب همه اونهایی ک آرزوشودارن فرزند صالح بده🌷

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
❤❤❤❤ مهم دله که با طرف باشه عزیزم  اون خس خوشبختی و رضایته که باید باشه  دیگه هیچی مهم ن ...

آره بابا بیخیال

من همیشه میگم دنیا بدون تپلها صفایی نداره😂😁

ازهمصحبتی با شما واقعا خوشحال شدم

موفق باشی دوست عزیزم🌷🌷🌷