2777
2789
عنوان

بارداری با وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 50 پست
چجوری بود شوهرش؟

😢😢😢نریزن سرم بچه روستا بود مرده اومده بود کارگری ساختمون اینو دیده بود ریخت که نداشت خیلییییی ریقو با مو  و سبیل قرمز شغل اصلی ش هم کفتر،بازی بود وحشتناکم اهل متلک و پرویی بود یعنی ادمو خفه میکرد ازبس از خودش تعریف میکرد تازشم دختره رو برد روستا و ... باز دختره چهره و اخلاقش قشنگ بود وزنشم اورد پایین 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢نریزن سرم بچه روستا بود مرده اومده بود کارگری ساختمون اینو دیده بود ریخت که نداشت خیلییییی ریق ...

اما من با اینکه وزنم بالاست خواستگارزیاد داشتم شاید ب حسب موقعیت کاری و تحصیلیمم بود اما خب همه رو رد میکردم تا اینکه باهمسرم ک موقعیت اجتماعی بالایی هم داره ازدواج کردم 

اماااااااااا خییییلیییی سختی هارو متحمل شدم

بقول دوستم پیشونی مارو کجا میشونی

بستگی داره خدا چی برای آدم بخواد

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عروس خاله منم وزنش زیادبودولی باردار شد

مشکلی برای بارداری نداشتن

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
زیاد نمیدونم عزیزم ولی دوسه ماهی رف دکتربعدباردارشد

ممنون.

بعد بارداریشون مشکل خاصی نداشتن

اخه دوستان بهم میگن باردارهم ک بشی عوارض داره

من خودم این ماه آی یوآی کردم کم‌تحرکی اسپرم داره شوهرم

ان شاءالله ک خبرهای خوب بهمون بدی

و ب زودی زود خدا یه نی نی ناز بهت بده

چن وقته اقدامین من چهارسالوسه ماهه

یک سال و نیم

وای من طاقت بیشترازاین انتظار رو ندارم😢

اما من با اینکه وزنم بالاست خواستگارزیاد داشتم شاید ب حسب موقعیت کاری و تحصیلیمم بود اما خب همه رو ر ...

خداروشکر عزیزم ☺ موفق باشی دوستم

همه ادمها که به هیکل و قیافه نگاه نمیکنن این اشنای ما طفلک یتیم بود،شغل نداشت و 😢😢😢 مجبوری فقط گفت شکوهر کنم برم

من خودمم ظریف و رو فرم نبودم و نیستم اما شوهرم حتی،یه بار نگفته اصلا انگار جزو اولویتش نبوده و نیست  

من خودم بشخصه شخصیت قشنگ و انسان بودن طرفو بیشتر میبینم چه برا دوستی چه حتی هم کلامی و ....اضافه وزن فقط بخاطر بیماریها و نشکلاتش بده همونقدر که لاغری مضره 

خداروشکر عزیزم ☺ موفق باشی دوستم همه ادمها که به هیکل و قیافه نگاه نمیکنن این اشنای ما طفلک یتیم بو ...

الهی

منم پدرم فوت شده درکش میکنم با چه شرایطی ازدواج کرده

خداشاهده شاید وزنم بالا بود اما بخاطر چهره م همه میگفتن حیفی با این شخص ازدواج کنی موقعیتهای بهترازاین داری حتی دوستم شوهرمو دید گفت وای با این ازدواج کردی😞

اما مرد مهربونیه من دوسش دارم

شش سال بخاطرش صیغه موندم و صبرکردم و کنارش بودم تا حالش خوب شه اونم مشکل روحی ک واقعا سختهههههههههههه

دیگران زودقضاوت میکنن مثلا شاید بگن چطور اینو با این هیکل گرفته اما نمیگن توش چی دیده ک عاشقش شده

ببخشیدا جسارتی نشه خدمتتون فقط من باب دردو دل صحبت کردم