2777
2789

فردا شب مهمونی دارم و الان تازه قلم گوساله خریدم

میشه بگید قلم رو تو چه مرحله ای باید بریزم؟؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من فقط اومدم بگم از خدا بترس. من عاااااااااااشق قورمه سبزی ام. البته قورمه سبزی مامانم. الانم گشنمه. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢هوس کلدم

میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید😞😞😞لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای

نگووووو

خدا بگم منو چیکار کنه 

من قورمه سبزی هام جالب نیستن ها خخخخخ اینجوری میگم هوس نکنی 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

دریا جون من مرورگرم مشکل برخورده 

نمیتونم سرچ کنم

میشه تو گوگل قورمه سبزی با قلم سایو رو برام سرچ کنی؟!

گلم قلنو بعد اینکه گوشتتو تفت دادی اضافه کن تا اونم یه تفت کوچلو بهوره من همیشه میریزمـعالی میشه سبزیتم قشنگ سرخ کن که رنگش تیره بشه البته نه بسوزه و تلخ بشه تو مرحله ای ک پخت ۲۰دقیقه به خاموش کردن شعله ادویه ی هاتی کارا رو ک مخصوص قرمه سبزیه رو هم اضافه کن دیگه معرکه میشه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
گلم قلنو بعد اینکه گوشتتو تفت دادی اضافه کن تا اونم یه تفت کوچلو بهوره من همیشه میریزمـعالی میشه سبز ...

یعنی نیاز نیست قلم از قبل پخته بشه؟!

همینجوری بزارم تو قابلمه و قورمه رو درست کنم؟!