2777
2789

اصلا باورم نمیشه خیلیاشون سالی دوتا خونه میخرن‌ ماشین عوض میکنن میکوبن از نو میسازن‌

اینا چقدرر درامد دارن مگه

نوش‌ جونشون ولی فقط فاز اونایی که میگن زحمت میکشن رو نمیفهمم طرف نشسته خونش عکس دوتا غذا میذاره از شیرین بازی های بچش میذاره کلی درامد داره 

اونوقت یکی مثل من صبح میره سرکار شب خسته برمیگرده حقوق ماهانم نصفه نصف درامد روزانه ی بلاگراس 🙁🙁🙁

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسایی که بلاگر میشن روابط اجتماعی بالا و اسپانسر دارن. ادم که نمیتونه یهو بلاگر بشه 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

هیچ کدوم واقعا مال خودشون نیست مال اسپانسر هست در اختیارشون قرار میده باهاش ویو میگیرن پول تبلیغات به جیب میزنن یه درصدی هم به خود بلاگر میدن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

هرکسی که بلاگر نمیتونه بلاگر بشه 

تا یک سال اول باید مداوم پست و استوری بزارن اینقدر مداوم آنلاین باشن بعد تصویر با کیفیت با محتوای چالشی یک نفر مداوم باید باشه فیلم بگیره یعنی شما اول باید حدود ۱۰۰ تومن برای گوشی هزینه کنی ماهی ده پونزده حقوق فیلمبردار بدی ده پونزده هزینه کارگردان یا سناریو بعد یکسال فقط هزینه کنی هزینه تا بعد به یه تعدادی فالوور برسی معروف بشی بعد تازه شروع کنی به خونه خریدن و اینا 

این وسط مجبوری مداوم مشاوره بری کلاس بری پکیج بخری پ این حرفا تازه شاید نگیره 

دقیقا یکیشون هست هربار بهترین وسیله ها بهترین لباس ها برای بچش مثل آب خوردن ماشین عوض کرد ویلا خرید ...

بخدا موندم اصن 🥲

هیچ کدوم واقعا مال خودشون نیست مال اسپانسر هست در اختیارشون قرار میده باهاش ویو میگیرن پول تبلیغات ب ...

پس چجوری زندگیشون از این رو به اون رو میشه ؟همون درصدی که به بلاگرا میرسه امکان نداره چیز ناچیزی باشه 

عزیزم کسایی که بلاگر میشن روابط اجتماعی بالا و اسپانسر دارن. ادم که نمیتونه یهو بلاگر بشه

یکیو میشناسم هیچی بلد نبود حتی نمیتونست درست و حسابی لباس بپوشه الان ببینی خیلی تغییر کرده کلا از همه لحاظ