2777
2789

سلام 

ماه پیش همسرم سر مسئله ای با مامانش بحث میکنه 

منم پیششون بودم همسرم به مامانش گفته بود ک دیگه کاری به کار بچه هامون نداشته باشین اینم بگم که ما تو ی ساختمونیم و من هر روز از واحد بالا میام پایین از صبح چون ک خورد و خوراکمون باهمه الان سه ساله 

خلاصه ک اینا ک بحثشون میشه مادرشوهرم سر سفره ناهار بچم ک ده ماهشه رفت پیشش ک بغلش باشه بهم گفت ک بیا بچه هاتو ببر منم بهم برخورد بچمو اوردم اومدم بالا خونمون 

دیگه تا شب مشغول خونه تکونی بودم نرفتم پایین 

صبح روز بعد ک رفتم پایین هرچی از دهنش دراومد بهم گفت هرجی ک فکرشو بکنین اینکه تو نفهمی تو خری تو عقده ای تو از خداته ک تنها باشی از خداته ک شوهرت باما قهر باشه من فقه بهش گفتم ک من کاری نکردم گفت ک بابا خونوادت خرن ک تو به اونا رفتی من اینو ک گفت راستش خیلی بغضی شدم اومدم خونمون تا دو روز پایین نرفتم خب 

الان ادامشو میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز میری خونشون غذا میخوری مگه مادرشوهرت نوکرته؟بعد اصلا مادرشوهرت حرفی بدی نزده که شما قهرکردی گفت بچت بردار کجاش بدبوده ؟؟؟کمی تحملتون ببرید بالا این اداها چیه مثل بچه های دوساله قهر میکنی

الان یه ماهه ک باهام حرف نمیزنن خیلی سرد من حرف میزنم ولی اونا فقه جواب میدن با پسرشونم اشتی کردن اون دو روز اول ولی با من نه من کاری نکردم اصلا بخدا هر روزم میرم پایین کارای خونشونو میکنم باهاشون حرف میزنم ولی اونا اصلا ک وجودی ندارم خستم شد هرچی به همسرم میگم میگه بخاطر من برو پایین 

من همون اولاشم رفتم معذرت خواهی با اینکه کاری نکردم 

ولی بازم اینجورین دیگه نمیکشم امروز رفتم خونشون با مادرشوهرم حرف میزدم جوابمو نمیداد شما جام بودین چیکار میکردین

مگه‌مادرشوهرت بابچه هات چیکارمیکرد که شوهرت بهش گفته ب بچه هام کاری نداشته باش اونارو میزد؟؟

نه ولی بحثی پیش اومد اینم گفت ک شما به زندگیم کاری نداشته باشین مثلا

هرروز میری خونشون غذا میخوری مگه مادرشوهرت نوکرته؟بعد اصلا مادرشوهرت حرفی بدی نزده که شما قهرکردی گف ...

عزیزم ما همون روز اول خورد خوراکمون باهم بوده هرجی هم به همسرم‌میگم جدا‌کنیم قبول نمیکنه 

من از صبح‌میرم خونشون کارای خونشونم کلا با منه جارو و ظرف ک بشور و بساب اونم ناهار درست میکنه 

نه ولی بحثی پیش اومد اینم گفت ک شما به زندگیم کاری نداشته باشین مثلا

بگو بجای این حرفا جابجا بشیم نیاز نیست بچه هاتون توسر پدربزرگ ومادربزرگشون بزنید وقتی بحث میکنید لطفا بچه هارو دخالت ندید کینه ای نکنید همسرت خیلی حرف بدی زده ب مادرش یعنی چی کار ب بچه هام نداشته باش .بحثی بوده بین خودتون ب بچه هاتون هیچ ربطی نداره 

عزیزم ما همون روز اول خورد خوراکمون باهم بوده هرجی هم به همسرم‌میگم جدا‌کنیم قبول نمیکنه من از صبح‌م ...

اگه اذیت هستید بجای قهر وغرغر وبحث جدابشید برید جای دیگه اگه شرایطشو ندارید رفت امدت محدود کن توخونه خودت غذا بپز جنگ اعصاب راه نندازید هم اونا ادمای مسنی هستن هم شما بچه دارید 

عزیزم ما همون روز اول خورد خوراکمون باهم بوده هرجی هم به همسرم‌میگم جدا‌کنیم قبول نمیکنه من از صبح‌م ...

به همسرت بگو 

یک ماه برو خونه مامان بابام کاراشونو کن یه لقمه غذا بذارن جلوت توهینم بهت کنن بی اعتنایی هم بهت کنن ببینم تا کی می خوای صبوری کنی 

وقتی بهت بی احترامی می کنن دلیلی نداره بری کاراشون را کنی برای خودت و بچه  تو خانه ات غذا درست کن کاری هم به شوهرت نداشته باش