2777
2789

ببخشید من سوالای زیادی دارم اما اگه میشه جوابم بدین.. یکی از سوالام اینه که تو رشته طراحی و دوخت به طور کامل میشه دوخت رو یاد گرفت؟؟ و کنکور داره این رشته؟ اصلا کنکورش چجوریه؟ قبولیاش؟ کنکورش کارای عملیه یا باید درسش رو خوند و رفت کنکور داد؟ دانشگاه قبول شدنش چجوریه ، چه کتابهاییو دارن تو مدرسه؟ تو مدرسه به طور کامل همه چیو یاد میگیرن مثل لباس عروس و .. ؟و امکان موفقیت هست توش

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بله کنکور داره

و تعداد دانشگاه کمی داره

و تقریبا سخته قبولیش

یکی از دانشگاه ها الزهرا تهران هس

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

امکان موفقیت خب تو ایران زیاد حمایت نمیشه

که بری سمت طراحی و مد

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کنکور دارهو تعداد دانشگاه کمی دارهو تقریبا سخته قبولیشیکی از دانشگاه ها الزهرا تهران هس

چرا سخت؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
چرا سخت؟

تعداد دانشگاه کمه دیگه 

منظورم این نیست که نا امید باش

ولی باید زیاد بخونی

از سال دهم وارد هنرستان میشی و خیاطی رو از اول یاد می‌گیری اگر خودت هم تلاش کنی تا سال دوازدهم دیگه راحت لباس مجلسی می‌تونی بدوزی

کنکورش اگه دانشگاه فنی‌حرفه ای بخوای بری با معدله 

اگه داشگاه دیگه بری باید کنکور هنر و بعد کنکور عملی بدی

چه خوش شانسی چون یک طراحی دوخت اینجاست اما دانشگاه نرفتم و کنکور و اینارو خبر ندارم بهترین و کم خرج ترین رشته هنرستان و قشنگ ترین و جذاب ترین رشته هنرستان و سخت ترین و زحمت دار ترین رشته هست باید خیلی صبور باشین و اینکه لباس همه موارد رو یاد میدن دامن و شلوار و مانتو و کت و همچی اما فشرده و به اینصورت حرفه ای که بیرون اموزشگاه برین نیست متوسط یاد میگیرین نه اونقدر مبتدی نه اونقدر حرفه ای و لباس عروس خیر یاد نمیدن اما با تمام برش ها و مدلها و کمک مربی و معلم ها میتونین بدوزین...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چه خوش شانسی چون یک طراحی دوخت اینجاست اما دانشگاه نرفتم و کنکور و اینارو خبر ندارم بهترین و کم خرج ...

خیلی ممنونم بابت جوابت من الان دهمم و دارم بیرون هم کلاس میرم دوره نازک دوزی و در حال آموزشم خیلی ممنون دلگرمم کردی