2777
2789
عنوان

رفیق نابابب نامزدم

125 بازدید | 8 پست

من ۸ ماهه تو رابطه اییم تا حالا نشده بود دعوا کنیم یا بحث همه چی اوکی بود دوستش با رلش بهم زده از وقتی بهم زده هر شب میاد دنبال دوست پسر من میبرتش بیرون چند بار دسته جمعی رفته بودیم مافیا من اینجا نبودم اومده بود دنبالش برده بود مافیا

از طرفی ادم به شدت نابابیع در حالی ک نامزد من ادم اروم کتاب خون و خوبیه

بنظرتون چکار کنم چطوری سمت خودم بکشونمش میترسم روش تاثیر بزاره یک ماه و نیمه هر بار میریم بیرون سر این رفیقش ک هی زنگ میزنه دعوا میکنم باهاش خودم دیونه شدم والا

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
بهش بگوبگو خیلی دوست ندارم با این دوستت درارتباط باشی میتونی به خاطر من ارتباطت رو کمتر کنی؟کم کم قط ...

گفت کمش میکنم ولی فک نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت کمش میکنم ولی فک نکنم

اسی دلتوب این پسراخوش نکن اگ میخادت خودش میمونه کسی هم ک میخادهی اذیت کنه بزارتابره موندنی راه موندن روپیدامیکنه رفتی هم راه رفتن روکسی ک خواست بره اسنپ بگیرلقمه براش بزارک توراه گشنش نشه برگرده

اسی دلتوب این پسراخوش نکن اگ میخادت خودش میمونه کسی هم ک میخادهی اذیت کنه بزارتابره موندنی راه موندن ...

رابطه ما جدیه چند وقت دیگه میان خواستگاری

خانواده ها ارتباط دارن و رسمیه بین خانواده ها رابطون

سعی میکنم زیاد به روش نیارم

غیرمستقیم بگو

بگو مثلا دوست پسر دوستم با دوستش بیرون بود دید دوستم خیلی ناراحته از این موضوع به پسره گفت ارامش دوست دخترم واجب تره خیلی خوشحال شده بود دوستم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
رابطه ما جدیه چند وقت دیگه میان خواستگاریخانواده ها ارتباط دارن و رسمیه بین خانواده ها رابطون

رابط جدی روپسرتعیین میکنه بزاربیادخواستگاری اونجاک میگن دخترروپسربرن براحرف زدن اون موقع باجدیت حرف بزن