2777
2789

خانوما ی سوال خصوصا دختر خانوما... اینکه ی دختری بگه با فلان خواستگار ازدواج نمیکنم چون هم اسم برادرمه و حس خوبی بهم نمیده منطقیه؟ حقیقتش من درک نکردم میخوام بدونم شما چطور هستید؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منطقی نیست بهونه دیگه پیدا نکرده

میگه حس ببخشید ج ن س ی نمیتونم بهش داشته باشم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خیلی غیر منطقیههه یعنی ملاک باید این باشه؟؟؟

نمیدونم میگه چون هم اسمن نمیتونم بهش دید زناشویی داشته باشم

نمیدونم میگه چون هم اسمن نمیتونم بهش دید زناشویی داشته باشم

اگر مدل فکر کردنش اینطوریه پس ازدواج نکنهه

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

😐اسم بابام وشوهرم یکیه 🤣😂

واقعا اشکالی نداره بنظر من منطقی نیست واقعا دیدش

اگر اسم مادر پسره با زوجه یکی باشه بده 😫😂

آره ها این بده ولی خب شاید اینم حسش اینجوریه

من داییم محمده

شوهر خالم محمده

اسم داداشم محمده

اسم چندتا از پسر خاله و داییامم محمده با ترکیب های دیگه

تو مهمونی میگی محمد 10 نفر برمیگردن میگن بله

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من داییم محمدهشوهر خالم محمدهاسم داداشم محمدهاسم چندتا از پسر خاله و داییامم محمده با ترکیب های دیگه ...

ما تو خانواده پدری این داستان رو با علی داریم

هیچ کدوم هم علی خالی نیست همشون با یه اسمی ترکیبه ولی وقتی یه علی بگی ۱۰ نفر میگن بله😂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱