2777
2789

بچه ها تو روبخدا جپاب تاپیکمو بدید یادتون باشه چندوقت پیش گفتم بچه م مشکل بلع داره غذا و تودهانش نگه میداره اصلاقورت نمیده

حالا بعد‌چند جلسع گفتار درمانی مشخص شد بچه م هنگام زایمان طبیعی۳تا‌ ۵ثانیه احتمالا  اکسیژن بهش نرسیده

وواقعا هم وقتی بدنیا اومد فوری تو‌همون‌اتاق زایمان بردنش زیر اکسیژن

اما ان ای سیو

یا  زیر دستگاه یا جایی نبردنش

منم بردن بخش و بعد بیست دقیقه اینا نینی مو‌اوردن

بچه ها ممکنه بجز‌بلع این کمبود اکسیژن بهش اسیب دیگه ای  زده باشه؟

اصلا اینکه برا بیست دقیقه اینا زیر اکسیژن‌عادی‌بوده(نه دستگاه اینا)و سر موعدش بدنیا اومد۴۰هفته

ایا ممکنه واقعا بشه بهش گفت‌کمبوذ‌اکسیژن؟خیلی ترسیدم

یکم ابریزش دهان هم‌داره و‌کلا مایعات خیلی از دهنش میریزه بیرون

مثل شربت واینا

البته اب رو‌‌دوس داره رااااحت‌میخوره در هر حالتی

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

الان نزدیک هفت ماهشه ماشالا غلت میزنه راحت و داره یکم چهاردست و پا راه میره و میخنده 

دنبال صدا میگرده

خیلیم‌هوشیاره اصلا بچه گیجی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حتما ببر کاردرمانی چکاو بشه ببر مغز واعصاب ویزیت بشهچند وقتشه بچه شما؟

گلم‌نزدیک هفت ماه

کاردرمانی میره

اما تاحالا نگفتن ببرش  مغزواعصاب

ببرمش ؟

نه بابا بد غذاس بچه من ٥سالشه همش غذا كنار لپشه يه هفت ماهه هم دارم والا عين ني ني شماس اگه مشكل داش ...

اخه عزیزم‌این‌دیگع یکبار حداقل قورت نمیده غذای شل رو‌ هم‌ک بدونم بچه سالمه فقط یکبار

اصلااا

خب حق دارم نگران باشم

اخه عزیزم‌این‌دیگع یکبار حداقل قورت نمیده غذای شل رو‌ هم‌ک بدونم بچه سالمه فقط یکباراصلاااخب حق دارم ...

حق داري 

چون مادري 

ميفهممت 

مادر ناخن بچش كج باشه هم ميگه بچم طوريش نباشه 

ولي بد غذاس 

من داشتم 

الان كه انانه پيرم كرده از بد غذايي 

به زور گوشي و فيلم قورت ميده 

حق داري چون مادري ميفهممت مادر ناخن بچش كج باشه هم ميگه بچم طوريش نباشه ولي بد غذاس من داشتم الان كه ...

منم پسرم‌بد غذا بوذ حتی شیرم‌اعتصاب میکرد خودمو‌الکی‌پیر‌کردم‌الان ۴ سالشه هرچی‌بخواد‌میخوره هرچیم‌نخواد نمیخوره حیف‌من افسردگی‌گرفتم

برسه روزی که منم تیکر بزنم