2777
2789
عنوان

ی سوال چرت 😂🤧ولی بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

(مل موزی )
ببینید ایشون اینو میخواد حالا دیگه نمیدونم رابطه طولانی یا از این یه شب ای ها
و اینکه اونجا بهتون چیزی نگفته برای اینکه تو مل کارش مشکل ایجاد نشه 

حالا یا ایشون یا شما کم کم قراره به هم دیگه نزدیک بشید

کاربر اقا هستم 

چرا اینکار رو کردی دختر خوب؟ عزت نفست میاد پایین اگرم باهاش میرفتی تو رابطه مطمئن باش هرزمانی اینو میزد تو سرت که خودت افتادی دنبال من 

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

تیچر تیچر تیچر ...😂😂😂

نمیدونم تا چه مقطعی درس خوندی

آموزشگاه زبانه خب؟

دبستان نیست که بگن آقا معلم 

حتی تو همین دبیرستانشم به دبیر زبان میگیم تیچر

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

(مل موزی )ببینید ایشون اینو میخواد حالا دیگه نمیدونم رابطه طولانی یا از این یه شب ای ها و اینکه اونج ...

به به😐😐🤣🤣

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

نه کیبوردم مشکل دارهعزیزم تو برو جلو آینه از خودت مشکل بگیر نه از بقیه

حرف زدن با دخترای پر رویی مثل تو فایده نداره 

حتی به معلمتون هم رحم نمی‌کنید 

بیچاره پدر مادر کار میکنن پول جور میکنن بچه بره زبان بخونه اون میره چشمای استاد رو میپاد که اگه بیشتر نگاهش کرد سریع درخواست بده 

چقدر بی جنبه هستی واقعا 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

استاااد برو بیرون از تامیکم کم جرت و پرت بگید احنقا

کم داره یارو

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03