2777
2789
عنوان

با این خواهر شوهر چه کنم

269 بازدید | 16 پست

سلام دخترا

اولا بگم خیلی باهاشون صمیمی نیستم و رو نمیدم در حد سلام علیک و صحبت های پیش پا افتاده باهاش هم کلام میشم

این خانم یکم زیادی اعتماد به نفس کاذب داره

و حس میکنم حسادتش رو ولی خوب زیاد اهمیت ندادم تا حالا ولی کاش همون اوایل ترمزشو می‌کشیدم

مثلا دارم با شوهرم یه صحبتی میکنم میپره وسط داره دفاع میکنه.اصلا لزومی نداره بپره وسط حرف ما

یا یه چیزی مثلا به پدر همسرم میگم این میاد فاز نصیحت برمیداره من اون لحظه اصلا جواب نمیدم یا تائید هم نمیکنم باز تکرار میکنه کاراشو 

حقیقتش اصلا کاراشو قبول ندارم.حالا به خودش مربوطه 

مثلا کارای مزخرف بی حساب کتاب زیاد میکنه.شوهرش میمونه خونه خودش با ما و پدرشوهر و اون یکی برادرشوهرمینا میاد بیرون.

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

چند باری سرد جواب میدم

جواب نمیدم

سرد نگاش میکنم

میگم دارم با همسرم حرف میزنم یعنی شما ساکت شو

باز ادامه میده

چیکارش کنم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من دلم بهش سوخت 

تو هم حق داریا ولی اون بیشتر گناه داره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فقط بی محلی و کم توجهی راهشه

بی محلی میکنم ولی بازم از رو نمیره

چرا من دلم بهش سوخت تو هم حق داریا ولی اون بیشتر گناه داره

دقیقا برا چیش دلت سوخت عزیزم؟

سخت می گیری دنیا مگه چقدر ارزش داره اینقد خودتو اذیت می کنی

فکر کن خواهر خودته 

همه ی ما ضعفهایی داریم هیچ آدمی کامل نیست...

ضعفهاشو بپذیر و دوستش داشته باش 

باور کن آرامش می گیری 

به جای این برخوردهای که مدام بخوای سرد باشی جواب ندی جدی نگیرید و از این حرفا

دقیقا برا چیش دلت سوخت عزیزم؟

انگار دنبال این بهش توجه کنید میخواد بگه منم‌هستم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بيشتر گناه داره ولي خب به استاتر چه كه گناه داره

اره گفتم استارتر هم حق داره

این دقیقا نمونه کامل خواهرشوهر من در زمان مجردیش بود اما حالا ک متاهل شده چسبیده ب شوهرش و حالا باشو ...

این متاهله دو تا دختر بزرگ هم داره

ببین زیادی فکر میکنه حالیشه

ولی هیچ چی بارش نیست

چند سال پیش که جاریش باردار بود میگفت اگه عقل داشته باشن اسمی که من گفتم میذارن رو بچه شون😐😐

این متاهله دو تا دختر بزرگ هم دارهببین زیادی فکر میکنه حالیشهولی هیچ چی بارش نیستچند سال پیش که جاری ...

عزیزم خواهر شوهر منم سنش بالاس ولی تازه الان تصمیم ب ازدواج گرفت با یکی ک به لعنت خدا هم نمی ارزه ودوتایی فک میکنن خیلی حالیشونه و دائم دخالت میکنن تو همه مسائل