2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخ آره خب خیلیا دیگه از مسئولیت شونه خالی میکنن ولی خب هنوزم هستن پسرای خوب ولی کم. بخاطر همین میگم ...

من عمرا دنبال پسر راه بیفتم بود خوش نبود خوش تر😏 خوبش گیر من نمیاد داداش  اینطوری خودم ضربع میخورم همش   تورابطه هم میرم ولی ب ازدواجم ختم نمیشه نمیدونم چرا 

من عمرا دنبال پسر راه بیفتم بود خوش نبود خوش تر😏 خوبش گیر من نمیاد داداش اینطوری خودم ضربع میخورم ...

خخ آره کار خوب همینه ولی خب اگه به چشمت خورد دیگه حالا، انشاالله که میاد مورد خوب. البته که ازدواج هم سخت شده خیلیا مثل شما هستن. 

خخ آره کار خوب همینه ولی خب اگه به چشمت خورد دیگه حالا، انشاالله که میاد مورد خوب. البته که ازدواج ه ...

ممنون  دقیقا همینارو بهونع میکنن کسی ک واقعا بخاد حداقل خاستگاری میکنه تاشرایطش جوربشه ولی از من خاستگاری نمیکنن فقط میگن دوست دارم😓 یعنی مشکل ازمنه 

خخ آره کار خوب همینه ولی خب اگه به چشمت خورد دیگه حالا، انشاالله که میاد مورد خوب. البته که ازدواج ه ...

ی خاستگار دارم ۶سال کوچیکتره سربازی هم نرفته همه رو برق میگیره منو... 

ممنون دقیقا همینارو بهونع میکنن کسی ک واقعا بخاد حداقل خاستگاری میکنه تاشرایطش جوربشه ولی از من خاس ...

آره واقعا مسئله اصلا مالی نیست چون من دیدم دیگه هم جنس های خودمو میشناسم انگار یکی باید بیاد هلشون بده که آقا برو‌ جلو ولی دیگه امان از جامعه خراب و فرهنگی که داره روز به روز بدتر میشه ولی شما ناامید نشو گفتم هنوز هستن اندک پسرای خوب البته که آدم‌ با هر بیشعوری نباید ازدواج کنه 

ی خاستگار دارم ۶سال کوچیکتره سربازی هم نرفته همه رو برق میگیره منو...

آره اونم که اصلا نمیشه دیگه حالا پسر چرا میخواد بیاد خواستگاری شما ، بهش گفتی من سنم بیشترع