2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وکالت حقوقی شروط ضمن عقد رو بگیرید + تنصیف اموال و یه تعداد کمی هم سکه عندالمطالبه

تموم اون شروط ضمن عقد رو میتونه به موقعش بزنه زیرشون، اموال هم تحت یه شرایطی ممکنه اصلا نصف نشه و زیر اون هم بزنه، برای همین میگم یه تعداد محدودی سکه واسه مهریه باید باشه به عنوان اهرم فشار

ولی همونم میتونه قسطی کنه سالی یدونه فقط بده

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

سالی یا یک سال نیم تا دوسالکلا همه چی ب نفع مردا شده پس نباید تعداد مهریه رو کم بگیرید

الان بیشتر تز چهار ده تا همون تو‌محضر باید به تر تعداد اضافه مالیاتش رو‌نقد پرداخت کنه داماد

کی پولدداره که مثلا مالیات صد سکه رو تو محضر نقد بکشه؟

چیو بخشیدی

گفت سکه هاتو ببخش بچتوبگیر در هرصورت بچه ماله من بود چون اعتیادداشت و داره دوازده ساله نفقه نداده واسه بچم حتی نیومده ببینه یبار اگر نمیبخشیدم ازارثی که میرسیدبهش میتونستم بگیرم مهریه طلبه زنه تااخره عمر

وکالت حقوقی شروط ضمن عقد رو بگیرید + تنصیف اموال و یه تعداد کمی هم سکه عندالمطالبهتموم اون شروط ضمن ...

تمام شروط ضمن عقد اگر ثبت در دفتر اسناد بشن قانونیه و نمیشه بزنن زیرش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

الان بیشتر تز چهار ده تا همون تو‌محضر باید به تر تعداد اضافه مالیاتش رو‌نقد پرداخت کنه دامادکی پولدد ...

دیگه داره زن میگیره باید خرج کنه دیگه مفت مفت که نمیشه دختر مردم مگه از سر راه اومده

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اقساطی میکنن کلاً زن بیچاره تو این مملکت از تمام حقوقش محرومه حتی مهریه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐