22_mary مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 عنوان خانماے باردار ویار چے دارین ..؟؟😋 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 19 پست سلام ماماناے گل ...من همش دلم گوجه خام با نمڪ اینقدر خوشمزه س صبح و ظهر و شب میخورم جا میوه اے فقط گوجه و خیار و نمڪ 😍😍این فصل گوجه ها ترش مزه س یڪم ، خیلے میچسبه ..😋 الانم دارم گوجه میخورم 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓 1396/10/19 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 من هر چے سرچ ڪردم در مورد گوجه فوایداشو نوشته بود چیز خاصے در مورد ضررش ننوشته بود هرجور خودت میخوای گلی.اما من زیاد نمیخورم.مثلا تو سالاد باشه مینورم یا تو غذا.مث شما نه اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
مهیشتا عضویت: 1393/02/14 تعداد پست: 1507 منم سر پسرم ویارم گوجه بود و شیرینی 😍😍الانم لواشک ... از شیرینی ام بدم اومده گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
nedaesl عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 واااے چرا ...خیلے خوشمزه س ...چشم سرچ@میڪنم😢 باعث ناقص الخلقه شدن جنین میشه دور از جونت 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 باعث ناقص الخلقه شدن جنین میشه دور از جونت سلام گلم درسته مراعات میکنم ولی هر چی سرچ کردم اینترنت حرفی از این موضوعی که شما گفتی زده نشده بود بیشتر فوایدشو نوشته بود .. 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
leiloon عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 121 دوستمون درست میگه گوجه خوب نیست تو بارداری. سعی کن زیاد نخوری. آقا نینیت کی بدنیا میاد؟؟؟