2777
2789
عنوان

خانماے باردار ویار چے دارین ..؟؟😋

200 بازدید | 19 پست

سلام ماماناے گل ...

من همش دلم گوجه خام با نمڪ اینقدر خوشمزه س صبح و ظهر و شب میخورم جا میوه اے فقط گوجه و خیار و نمڪ 😍😍

این فصل گوجه ها ترش مزه س یڪم ،  خیلے میچسبه ..😋 الانم دارم گوجه میخورم 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک خوب نیست واست زیاد نخور عزیزم 

چرا خوب نیست ، نمیدونستم 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
من که کلن اشتهام کور شده از هرچی غذاس متنفرشدم،چند روزه فقط نون پنیر میتونم بخورم ضعف دارم ولی نمیتو ...

درست میشه عزیزم یه مدت بگذره ..

شنیدم گوجه زیاد. خوب نیست تو. بارداری یه سرچ بکن تو گوگل

واااے چرا ...خیلے خوشمزه س ...چشم سرچ@میڪنم😢

دوستمون درست میگه گوجه خوب نیست تو بارداری. سعی کن زیاد نخوری. 

چشم گلم ...

واااے چرا ...خیلے خوشمزه س ...چشم سرچ@میڪنم😢

یجا خوندم گوجه زیاد بخورین بچه ناقص الخلقه میشه.

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
یجا خوندم گوجه زیاد بخورین بچه ناقص الخلقه میشه.

من هر چے سرچ ڪردم در مورد گوجه فوایداشو نوشته بود چیز خاصے در مورد ضررش ننوشته بود 

من همش دلم گوجه سبز و گیلاس میخواد

سرچ ڪردم به اندازه خوردنش موردے نداره ..آخه پر از ویتامین سے و حتے فولیڪ اسید چه ضررے میتونه داشته ..بازم از پزشڪتون بپرسین ..