2777
2789

سلام من یه داداش ۱۶ ساله دارم ک بچه آخر خانواده اس، خیلی از بچگی لوسش کردیم 

حالا ک بزرگ شده خیلی کارای بدی میکنه، رفتار های پدر و مادرم باعث شد این بچه اینجوری بشه

پدر من شغلش خارج از شهرمون بود و یه شهر دیگه بود، هفته ای یبار میومد مرخصی ۳ روزه و میرفت 

ما چهارتا بچه هستیم من بچه اولم، بعدش خواهرم بعدش دوتا برادرام

مامان من تنهایی مشکلات رو به دوش کشیده چون بابام همیشه سرکارش بود، هیچوقت به داداش هام تو نگفته. بابام الان بازنشسته اس حدود ۳ ساله ، از وقتی ک بابام برگشته رفتارش با داداش کوچیکم خوب نیس، مدام دعوا ، مدام کتک کاری و این حرفا 

چون داداشم با رفتار های مامانم لوس شده ولی بابام تحمل این وضع رو نداره مثلا داداشم درسشو نخوند و از کلاس ۴ ام ترک تحصیل کرد ، بابام مجبورش کرد بره سرکارو مکانیکی یاد بگيره 

بعد خب خودتون فکر کنید ک یه پسر بچه توی این جامعه کثیف چه بلایی سرش میاد خلاصه ک از قلیون و سیگار و مشروب مصرف کردن هاش بگیر،تا دیر اومدن هاش به خونه ، جواب تلفن ندادن هاش، فیلم های بد نگاه کردن هاش ، حتی ببخشید س،ک،س کردنش با پسر و دختر 

الان ک دارم مینویسم بخدا اشکام سرازیر 

داداشمو دیشب تحویل کلانتری دادن،  بابام زنگ زده اومدن بردنش چون قبلش یه دعوایی کردن ک داداشم بابامو زده ، و همینم شده دلیل برای بردنش به کلانتری، از اونجام فرستادنش کمپ چون مواد مخدر هم مصرف میکرده ، تورو خدا دعا کنید براش خوب بشه 

واینکه بگید وقتی در اومد از اونجا چجوری برخورد کنیم باهاش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مادرت واقعا خوشحاله واسه رفتارش با پسرش؟ 

این بچه دیگه به زور سر به راه میشه چی بگم 

انجام یک رفتار اشتباه و یک عمر پشیمونی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خدا صبر بده بهتونو سلامتی به برادرتونسعی کنید بهش بفهمونید که کاراش اشتباه بودهاشویقش کنید واسه ادام ...

مامان و بابام واقعا بلد نیستن چجوری رفتار کنن باهاش راستش منم از شهرمون دورم ازدواج کردم یه شهر دیگه ام نیستم برم ببرمشون مشاوره😔

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم . عزیزم شماره بهترین روانشناس شهرتون رو بگیر و حتما قبل از آزادی برادرت برو باهاش صحبت کن تا راهنماییت کنه .

خیلی موضوع حساسی هست به عنوان خواهر کوتاهی نکنید توروخدا ، هرچی لازمه خرج کنید ( وقت ، پول ، احساس و ...) 

مامان و بابام واقعا بلد نیستن چجوری رفتار کنن باهاش راستش منم از شهرمون دورم ازدواج کردم یه شهر دیگه ...

اخه عزیزم

خیلی سخته

سعی کن با پدر و مادرت حرف بزنی اونا رو قانع کنی بفهمونی چجوری رفتار کنن

غم دیده زاهدان💔😅