سلام من یه داداش ۱۶ ساله دارم ک بچه آخر خانواده اس، خیلی از بچگی لوسش کردیم
حالا ک بزرگ شده خیلی کارای بدی میکنه، رفتار های پدر و مادرم باعث شد این بچه اینجوری بشه
پدر من شغلش خارج از شهرمون بود و یه شهر دیگه بود، هفته ای یبار میومد مرخصی ۳ روزه و میرفت
ما چهارتا بچه هستیم من بچه اولم، بعدش خواهرم بعدش دوتا برادرام
مامان من تنهایی مشکلات رو به دوش کشیده چون بابام همیشه سرکارش بود، هیچوقت به داداش هام تو نگفته. بابام الان بازنشسته اس حدود ۳ ساله ، از وقتی ک بابام برگشته رفتارش با داداش کوچیکم خوب نیس، مدام دعوا ، مدام کتک کاری و این حرفا
چون داداشم با رفتار های مامانم لوس شده ولی بابام تحمل این وضع رو نداره مثلا داداشم درسشو نخوند و از کلاس ۴ ام ترک تحصیل کرد ، بابام مجبورش کرد بره سرکارو مکانیکی یاد بگيره
بعد خب خودتون فکر کنید ک یه پسر بچه توی این جامعه کثیف چه بلایی سرش میاد خلاصه ک از قلیون و سیگار و مشروب مصرف کردن هاش بگیر،تا دیر اومدن هاش به خونه ، جواب تلفن ندادن هاش، فیلم های بد نگاه کردن هاش ، حتی ببخشید س،ک،س کردنش با پسر و دختر
الان ک دارم مینویسم بخدا اشکام سرازیر
داداشمو دیشب تحویل کلانتری دادن، بابام زنگ زده اومدن بردنش چون قبلش یه دعوایی کردن ک داداشم بابامو زده ، و همینم شده دلیل برای بردنش به کلانتری، از اونجام فرستادنش کمپ چون مواد مخدر هم مصرف میکرده ، تورو خدا دعا کنید براش خوب بشه
واینکه بگید وقتی در اومد از اونجا چجوری برخورد کنیم باهاش...