2777
2789
عنوان

سلام خیلی به کمکتون احتیاج دارم یه دقیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 19 پست
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم . عزیزم شماره بهترین روانشناس شهرتون رو بگیر و حتما قبل از آزادی برادرت بر ...

خواهر کوچکترم ک با خانوادمه داره یه کارایی میکنه ، مثلا داداشمو برده یه کمپ خصوصی ک برای نوجوان هاس،  یوقت بلاهای بدتری سرش نیاد،خیلی کارا داره میکنه ولی من اینجا  داارم دق میکنم

خواهر کوچکترم ک با خانوادمه داره یه کارایی میکنه ، مثلا داداشمو برده یه کمپ خصوصی ک برای نوجوان هاس، ...

شما توی شهرت برو روانشناس و راهنمایی لازم رو بگیر ، این طوری تلفنی خیلی می تونی به خواهرت با مادرت کمک کنی .

شاید هم فرجی شد شما شرایط شد رفتی شهرخانوادت، اون موقع می تونی مفید باشی ، دست رو دست بزاری دور از جونت از فکر و خیال دغ می کنی . برو پیش مشاور اون ها روزی صد تا از این موارد دیدن کمک می کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=373291390]شما توی شهرت برو روانشناس و راهنمایی لازم رو بگیر ، این طوری تلفنی خیلی می تونی به خواهرت با مادرت ک ...[/QUOTE

فقط باید بابام و مامانم برن مشاوره،  اما نمیدونم چجوری راضیشون کنم ، بابام شاید یبار بیاد بعدش بگه نه ،