2777
2789
عنوان

کیا وقتی کیت تخمک گذاری شون هاله انداخته اقدام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 52 پست
من میخوام پسر بشه الان تمام علایم تخمک‌گذاری رو دارم فولیکول خوب هم داشتم سونو دادم ولی الان هاله ان ...

ن هاله نه دقیقا روز تخمک گذاری باید رابطه کنی وقتی دو خط پررنگن زمان تخمک هس..وقتی هاله هس یعنی نزدیک تخمک گذاری هستی پس پسر نمیشه

خودم و خدام💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هاله نه دقیقا روز تخمک گذاری باید رابطه کنی وقتی دو خط پررنگن زمان تخمک هس..وقتی هاله هس یعنی نزدی ...

بعد کارهای دیگه نکردی ؟ چیز خاصی چندساعت قبل اقدام بخوری یا جوش شیرین و .. ؟ 

برام امروز روز ۱۵ پری بود از جوش شیرین استفااده کردم وای به ارگاسم نشدم خسته شدم هی پسر  پسر کردم  برامن دکتر گفت ۱۵ ۱۶ اقدام کن 

خانوما برا پسر حتما خانوم باید به ارگاسم برسه

اخه بعضی دوستهای من میگن ما ارگاسم هم شدیم‌ولی دختر شده

الان داشتم کلا سرچ میکردم اکثریت نظرات کفتن ربطی نداره دیگه هر چی خدا خواست ادم اونقدر فک میکنه من داشتم دیونه میشدم دیگه سپردم به بالاسری

قبلش حتما به ارگاسم برس بزار رحمت قلیایی بشه

دارم توت فرنگی هم میخورم 

احتمالا یکم با جوش‌شیرین هم‌شستشو‌بدم 

و من همیشه دعا میکنم هرچیزی که برام بهتره  خدابده چون اصلا دلم پسر اذیت کن و بد و خدای نکرده مشکل دار نمیخوام نباید چیزی رو به زور گرفت 

میشناسم در نزدیکان خودم کسانی رو‌که با اصرار پسر دارشدن و الان روزی صدبار میگن کاش دختر بود انقدر اذیت مون نمیکرد 

الان داشتم کلا سرچ میکردم اکثریت نظرات کفتن ربطی نداره دیگه هر چی خدا خواست ادم اونقدر فک میکنه من د ...

اره هرچی بیشتر بهش فکر کنی کلا بارداری عقب میوفته 

واقعا خدا باید بخواد و‌ماهم دعاکنیم فرزند سالم‌و‌باهوش‌که باعث‌عاقبت بخیری مون بشه خدا بهمون بده نه بچه ای که باعث آبرو بردن ادم بشه 

دارم توت فرنگی هم میخورم احتمالا یکم با جوش‌شیرین هم‌شستشو‌بدم و من همیشه دعا میکنم هرچیزی که برام ب ...

من تو نت خوندم یه قاشق چای خوری جوش با یه لیوان قاطی کن با سرنگ ۵سی سی به واژن تزریق کن چند بار باعث میشه رحم قلیای بشه 

اره هرچی بیشتر بهش فکر کنی کلا بارداری عقب میوفته واقعا خدا باید بخواد و‌ماهم دعاکنیم فرزند سالم‌و‌ب ...

برام زیاد مهم نیست فقط سالم باشه ۵ ماه پیش یه سقط ۱۳ هفته داشتم نابود شدم فقط به اصرار دخترم که اقدامم