2777
2789
عنوان

کیا وقتی کیت تخمک گذاری شون هاله انداخته اقدام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 52 پست
سلام گلم این ماه دوبار اقدام‌داشتم زمان هایی ک کیتم کمرنگ‌بود,بنظرت واس من میگیره؟ی هفتس اقدام‌داشتم ...

سلام عزیز.

خب وقتی اقدام میکنی احتمال بارداری هم میره بالا ولی اینم بدون عزیز یکی از دلایلی که مانع بارداری میشه همش فکر و خیال و استرس برای بارداری هستش سعی کن تا روز موعدت بی خیال باشی حتی نسبت به علائم اینطوری احتمال بارداری بالا میره خودت رو با کارهای مختلف سرگرم کن تا کمتر وقت کنی به بارداری فکر کنی.

من هر سری باردار شدم ماهی باردار شدم که بی خیال بودم به علائم هم نیست گاهی با فکر و خیال به خودت تلقین میکنی و فکر میکنی علائم داری.

ان شاءالله که خدا به همه منتظران علی الخصوص عزیزان این تاپیک اولاد سالم و صالح هرچه زودتر بده.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعد کارهای دیگه نکردی ؟ چیز خاصی چندساعت قبل اقدام بخوری یا جوش شیرین و .. ؟

ن من‌قصدم‌پسر آوردن نبود فقط چون‌ماه‌های قبل باردار نمیشدم‌گفتم‌کیت تخمک گذاری بخرم ک توی روز دقیق انجام بدم و بشه

خودم و خدام💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن هاله نه دقیقا روز تخمک گذاری باید رابطه کنی وقتی دو خط پررنگن زمان تخمک هس..وقتی هاله هس یعنی نزدی ...

منم چون شماگفتید هاله  دختر میشه 

صبر کردم دقیقا زمان تخمک‌گذاری اقدام کردم دیگه هرچی خدابخواد 

بخاطر شرایط مون هم فقط یه بار رابطه بدون جلوگیری داشتم فقط همون زمان تخمک‌گذاری 

دیگه نمیدونم با فقط یکبار رابطه  بارداری انجام میشه یانه 

جنسیتم دیگه توکل برخدا

منم چون شماگفتید هاله دختر میشه صبر کردم دقیقا زمان تخمک‌گذاری اقدام کردم دیگه هرچی خدابخواد بخاطر ...

۲۲ اسفند میام میگم  که کلا یه بار رابطه بدون جلوگیری  نتیجه اش چی شد 🥰

قرار بود بیای بگی چیشد😁

باردار نبودم 

یعنی همه علایم رو داشتم  اما بنظرخودم  اسپرم و تخمک بهم رسیدن ولی لانه‌گزینی صورت نگرفت 

چون اون ماه هم‌دوروز زودتر پریود شدم هم خونریزی خیلی خیلی زیاد داشتم