2777
2789
عنوان

کیا وقتی کیت تخمک گذاری شون هاله انداخته اقدام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 52 پست
بنظرم ۸۰ درصد باردارمیشی و‌ ۷۰ درصد هم احتمال دختره

من زیاد وارد نیسم ب این کیتا.هیچوقتم پررنگ شدشوندیدم..کاش این ماه بگیره ❤️‍🩹

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما اگر قابل باشم دعامیکنم چشم

الهی فداتشم منم دعا میکنم ک دوباره مامان شی🤲🙏

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

کاش وسط هفته هم اقدام میکردی اما تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر بهش فکر کنی دیرتر باردارمیشی بنظر من ذ ...

وسط هفته نشد...شوهرم هم خسته بود خیلیی زیاددد هم اینکه نتونسم زورکنم بهش...اگ خدای نکرده منفی باشه،ماه بعد سعی میکنم اقداممو زیاد کنم.ب شوهرم ویتامین ای میدم بخوره.خوبه واسش؟راسی گلم از کجا گفتی امکانش هس باردارباشم؟ینی تخمک ازاد شده داشتم؟من سر ازین کیتا درنمیازم

♥️♥️♥️فقط به خدا بسپار و بی خیال باش همین مه بی خیال بشی همون‌ماه حامله میشی

اگ این ماه بی بی چکم مثبت باشع کلی دعات میکنم بخدا.🙂❤️

وسط هفته نشد...شوهرم هم خسته بود خیلیی زیاددد هم اینکه نتونسم زورکنم بهش...اگ خدای نکرده منفی باشه،م ...

تخمک گذاریت احتمالا اواسط هفته بود و اکه اسپرم زنده مونده باشه  تا اونموقع،، خب حامله میشی 

چندوقته رفتی اقدام؟ 

تخمک گذاریت احتمالا اواسط هفته بود و اکه اسپرم زنده مونده باشه تا اونموقع،، خب حامله میشی چندوقته ر ...

والا اقدام درس حسابی نمیشه گف..........ی بار اقدام بود ی بار جلوگیری..‌...چن ماهی میشه...اما ازین ماه تصمیم گرفتیم با کیت و این تخمک گذاری بریم جلو....

اخرین پریودت چندم بود ؟ و همیشه دوره هات چند روزه است؟

اخرین پری ۱۸بود..واس من نامنظمه اما با قرص تونسم ی چن ماهی منظم کنم الان فقط چن روز اینوراونور میشه‌...

اخرین پری ۱۸بود..واس من نامنظمه اما با قرص تونسم ی چن ماهی منظم کنم الان فقط چن روز اینوراونور میشه‌ ...

اگه جنسیت برات مهم نیست که همچنان ادامه بده و هر وقت شد رابطه رو برقرار کن ، دیگه توکل برخدا 

اگه جنسیت برات مهم نیست که همچنان ادامه بده و هر وقت شد رابطه رو برقرار کن ، دیگه توکل برخدا

مرسی عزیزممممم❤️🙂🙏

ن پسر شد میگن روز تخمک گذاری اقدام‌کنی احتمال ۸۰ درصد پسر میشه

اره میدونم روز تخمک‌گذاری پسر میشه 

سوالم اینه که وقتی کیت هاله انداخت  اقدام کردی یا وقتی کیت دوتا خط هاش پررنگ شد ؟ 

ن پسر شد میگن روز تخمک گذاری اقدام‌کنی احتمال ۸۰ درصد پسر میشه

من میخوام پسر بشه 

الان تمام علایم تخمک‌گذاری رو دارم 

فولیکول خوب هم داشتم سونو دادم 

ولی الان هاله انداخته هنوز پررنگ نشده 

برا همین شک تو دلمه که برم اقدام یا نه 

اما اگه نرم فردا  تا چهارشنبه ظهر دیگه نمیتونم برم