2777
2789

دارم میمیرم  قشنگ ۳ روزه گرفتم  امروز رفتم دکتر سرم و آمپول داد   بازم الان بالا آوردم  لعنتی هیچی نمی تونم بخورم😭

یعنی بازم برم دکتر؟  من شهر دانسگاهم دکتر خوبی نمی شناسم  رفتم درمانگاه دکترش اصلا خوب نبود     اسهال و استفراغ شدید دارم

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من ماه پیش اینطور شدم

رفتم بیمارستان برام سروم زدن فقط

توش داروهای اسهال و استفراغ تزریق کردن

قرصم بهم داد یکیش قبل غذا یکیش هر 12 ساعت

اسم یکیشو یادمه دی سیکلومین بود

دیگه بالا نمیاوردم ولی معده درد داشتم

اسهالم تا چهار روز ادامه داره

بعدش کامل خوب شدم

موز زیاد بخور

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته طول می‌کشه 😭

اصلا نمیکشم دارم جون میدم😭

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

من ماه پیش اینطور شدمرفتم بیمارستان برام سروم زدن فقطتوش داروهای اسهال و استفراغ تزریق کردنقرصم بهم ...

خوردم ولی تاثیر نداشت فک کنم منم باید برم بیمارستان 

اصلا نمیکشم دارم جون میدم😭

دمیترون بخور برای استفراغ 😭

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
من تقریبا یه هفته طول کشید دو بار سرم زدم چون بعدش که بهتر میشی بدنت بخاطر اون چند روزی که چیزی نخور ...

😭😭🫂💋

دمیترون بخور برای استفراغ 😭

چشم

خوردم ولی تاثیر نداشت فک کنم منم باید برم بیمارستان

آره برو اورژانس بیمارستان

بگو اسهال و استفراغ شدید دارم

وقتی میبینن اورژانسی هستی چیزای خوب تزریق میکنن

ولی دکتر میری انگار خیلی بیشتر طول میکشه

من بیمارستان یبار سروم زدم بعدش دو روز قرص خوردم

کامل خوب شدم. برنج سفید با ماست، کباب مرغ، موز

این سه تا چیزو میتونستم بخورم و اذیتم نمیکرد

من سردردم داشتم شربت ایبوپروفن میخوردم خوب میشد

ایشالا به زودی خوب بشی💋♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)