2777
2789

خدایی اره خوشگله

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بله خوشگله

دو سه تا فیلم آبکی دیدم ازش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۱ میلیون دنبال کننده داره من چرا نمیشناختمش تاحالا ؟ کدوم فیلمشو دیدی؟

اسمشو نوشتی رفتم سرچ زدم دیدم منم‌نمیشناسم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قشنگه ولی من از قیافه اش خوشم نمیاد 

چه حوصله ای داری میری پیگیری میکنی کراشت کی رو فالو کرده

این وقت ها رو بذار واسه خودت دختر خوب نه اینکه یه نفر که نمی دونه اصلا تو بهش حسی داری یا نمی دونی حسی بهت داره کی رو فالو کرده

قدر خودتون رو چرا نمی دونید این چیزای پوچ و بی معنا و اهمیت چیه که دغدغه اتون باشه آخه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

رفتم سرچ کردم بااینکه چشم رنگی پسند نیستم ولی واقعا زیباست

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

یعنی هیشکی نمیشناستشششش؟ همه تازه سرچ کردین؟

نه اولین بار بود میدیدمش

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁