2777
2789
عنوان

خانوم های وارد به مسایل شرعی لطفا میاید ورود اقایان ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 43 پست
غسل طهارت روح هستاگر لازم نبود که نمیگفتنبعضی چیزا روی روح و روان و آینده تاثیر می‌ذاره

من از اول انجام ندادم متاسفانه دیگه بخوامم یادم نمیمونه🙃

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول انجام ندادم متاسفانه دیگه بخوامم یادم نمیمونه🙃

حیفه

مخصوصا که نی نی تو دلت هست و قطعا روش تاثیر داره

همچنین اینکه زحمت دوش‌گرفتنم میکشی.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
هیچیاین بار رفتی حمام یه غسل ترتیبی بگیر و نیت ما فی الذمه کن

همینجوری زیر دوش وایسم سمت چپ و راستم و زیر دوش بگیرمو بگم غسل فی الذمه؟همین؟

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

الان باید چیکار کنم بعد اینهمه سال غسل نکردن؟

هر وقت شروع کنی حسابه

نگران نباش

الان میری یه غسل میکنی به نیت تمام غسل هایی که تا بحال نکردی( حیض،استحاضه،جنابت،نفاس  اگر زایمان داشتی.)

یه نیت کنی همه ی گذشته رو در بر میگیره و چه احساس خوبی هست که عین برگ گل پاک میشی🪴

بعضی چیزا مربوط به روح هست و اصلا خرافه نیست

قدیمیا میگفتن که کسی که تن ناپاک داره( یعنی غسل جنابت نکرده) پیش زن باردار یا بچه شیرخواره نره...

تو نت بزن سرچ کن طرز صحیح غسل جنابت( غسل جنابت با بقیه غسل ها یکم فرق می‌کنه)

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.