2777
2789

سلام.

اتریم و .... 

خب دیگه حالا مراقب باش طلای خونت نیوفته

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. 

مگه چقدرش می تونیم بخوریم.  چقدرش می تونیم مصرف کنیم 

نهایتش ۹۵ درصدش می زاریم و می ریم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. مگه چقدرش می تونیم بخوریم. چقدرش می تونیم مصرف کنیم ...

وآقا همینه.

البته میشه همه رو برد اون دنیااااا

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

ارز کار هرکسی نیست

شانسی هم میخریدی الان .....

هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. مگه چقدرش می تونیم بخوریم. چقدرش می تونیم مصرف کنیم ...

با انفاق میشه مال رو منتقل کرد اون دنیا

شانسی هم میخریدی الان .....

4ساله دارم میخرم، میفروشم و هولد میکنم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
4ساله دارم میخرم، میفروشم و هولد میکنم

سودی یا ؟؟