lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 عنوان قیمت بیت کوین رو در سال نود ببین اما حسرت نخوریاااا 150 بازدید | 8 پست سلام.اتریم و .... خب دیگه حالا مراقب باش طلای خونت نیوفته آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن 1403/12/06 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22659 هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. مگه چقدرش می تونیم بخوریم. چقدرش می تونیم مصرف کنیم نهایتش ۹۵ درصدش می زاریم و می ریم یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31268 ارز کار هرکسی نیست غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. مگه چقدرش می تونیم بخوریم. چقدرش می تونیم مصرف کنیم ... وآقا همینه.البته میشه همه رو برد اون دنیااااا آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 ارز کار هرکسی نیست شانسی هم میخریدی الان ..... آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 هنوزم فکر می کنم آنقدرها هم مال دنیا مهم نیست. مگه چقدرش می تونیم بخوریم. چقدرش می تونیم مصرف کنیم ... با انفاق میشه مال رو منتقل کرد اون دنیا آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31268 شانسی هم میخریدی الان ..... 4ساله دارم میخرم، میفروشم و هولد میکنم غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 4ساله دارم میخرم، میفروشم و هولد میکنم سودی یا ؟؟ آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31268 سودی یا ؟؟ اونا که هولد کردم سودن خریدهای اخیر ضرر غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻