2777
2789

این‌که از شر این کتاب‌ها خلاص شم، رشته مورد علاقه‌م رو بخونم، از این شهر برم، هم‌زمان با تحصیل برم شغل پیدا کنم، برای مامانم شده حتی در حد یه گرم طلا بخرم هر ماه، برای داداشم اسباب‌بازی بخرم و از همه مهم‌تر کمک دست بابام باشم...

دلم نمی‌خواد شرمنده‌مون باشه؛ می‌خوام این همه سال لطفش رو جبران کنم.

می‌ترسم قبول نشم امسال هم... هر شب قبل از خواب دچار فروپاشی روانی می‌شم... دارم کم میارم دیگه...

هومت، هوخت، هورشت.

کم نیار تو میتونی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکوری هستی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

امیدوارم بشه ولی خیلی رویایی داری فکر میکنی اینجوری میگم که اماده باشی چون متاسفانه بعدش خبری نیست

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
پشت کنکوری هستی

اگه اره خوشبحالتونننننن یازده براتونحذف شد

امیدوارم سال جدید وسط آرزوهات قرار بگیری

فقط جا نزن انقدرم استرس نده به خودت 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

وظیفه الان تو فقط درسخونه و بس بچسب به درست

آره می‌دونم. من که سال قبل نخوندم خوب. ولی این چند ماه رو دارم زورم رو می‌زنم.

به قول سعدی:

ای که پنجاه رفت و در خوابی

مگر این پنج روزه دریابی

هومت، هوخت، هورشت.

وضعیت درسیت در چه حد هستش؟؟منظورم اینه خوب تست می زنی؟نسبت به رقبات خوب پیش میری؟اگه می خوای پزشکی قبول شی باید تلاش کنی مفید مطالعه کنی.نا امید نباشی بگی می تونم با در جا زدن کار پیش نمی ره