2777
2789
عنوان

دلم برای این‌که پزشکی قبول شم پر می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست
امیدوارم بشه ولی خیلی رویایی داری فکر میکنی اینجوری میگم که اماده باشی چون متاسفانه بعدش خبری نیست

من برنامه نویسی بلدم. می‌تونم راحت شغل پیدا کنم کارم خوبه.

کار کردن سخت نیست من جربزه‌ش رو دارم به‌نظر خودم. شده روزی ۲ ساعت می‌خوابم و بقیه‌ش رو درس می‌خونم‌ و کار می‌کنم تا شده در حد یک درصد به خانواده‌ام کمک کنم.

هومت، هوخت، هورشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو ذوقت نمی‌خوام بزنم ولی پزشکی درآمد بالا باید تخصص خوند که اگر پیوسته و همه رو پشت هم ۱۵ سال می‌کشه بعدش هم جا بیفتی معروف بشی

و اینکه همزمان با دانشجویی نمیتونی کار خاصی کنی و  که هر ماه یک گرم طلا برسه حتی درسا سنگینه و  کلاس ها تداخل داری 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

عشقم تاپیکمو با موضوع کنکوریا بیاید انگیزه بدم بهتون رو بخون💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

چاکریممم

بوس بهت

منم امسال کنکوریم ولی قید امسالو زدهم با اینکه پایه خوبی داشتم به پشت کنکوری بودن فکر میکنم به نظرت برام ستر میشه اوضاع

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

انگار دنیا رو بهم دادن وقتی فهمیدم قرار نیست تاریخ رو امتحان بدم.😂

منی که تاریخ و انسان محیطو هم امتحان دادم   

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

وضعیت درسیت در چه حد هستش؟؟منظورم اینه خوب تست می زنی؟نسبت به رقبات خوب پیش میری؟اگه می خوای پزشکی ق ...

تاپیک قبلیم توضیح دادم. به‌نظر خودم یادگیریم خیلی خوبه.

تازه من این قضیه که زیستم خوبه هم تا حدود زیادی بهم دلگرمی می‌ده.

پارسال 80 زدمش.

هومت، هوخت، هورشت.

نه همش مطمئن باش

اگه همشم نباشه یه بخشی از فکر ادم کم میشه حداقل میدونه ایندش چیه