2777
2789
خب باشه ندونه دخترم چرااینقدرسختش میکنی بروبگومن اینقدربدهکارم پول وبده وبیا...احتمالایواشکی برداشتی ...

بله متاسفانه پیش خدا روم سیاه یواشکی بنظزتون چن تومن باید بدم ۱۰۰ ۱۵۰ چقد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش اخه چیه این کار استرس داره آروم باش ، شجاع باش تو میخوای کار خوب کنی ، کار بد نمیخو ...

بله درست میگی عزیزم خدا از بزرگی و خاهری کمتون نکنه عزیزم خیر ببینی ک وقت گذاشتی اومدی جواب دادی😭😭😭

اره همون ۱۵۰ میدم عزیزم فقط بگم این بدهی من ب اقای فلانی برای بوفس؟اگ گف کسی بدهکار نبوده و اینا بگم ...

بگوچرامن بدهکاربودم وحلالم کن اگه دیرشده....اگرجراتشوداری حقیقتو بهش بگو....وگرنه بگوبدهکارم...همین کافیه...

عزیزمی

خاهر امروز رفتم مبلغ پولرو دادم ب خانم سرایداره ولی نگفتم قزض بوده و اینا گفتم ی بار امتحان داشتم شما دلتون پاک بود و اینا گفتم اگ امتحان خوب بگیرم ی شیرینی بدم بتون اینم جای شیرینی ماسک زده بودم گف خب ماسکتو بکش پایین گفتم ن

بگوچرامن بدهکاربودم وحلالم کن اگه دیرشده....اگرجراتشوداری حقیقتو بهش بگو....وگرنه بگوبدهکارم...همین ...

خاهر امروز رفتم مبلغ پولرو دادم ب خانم سرایداره ولی نگفتم قزض بوده و اینا گفتم ی بار امتحان داشتم شما دلتون پاک بود و اینا گفتم اگ امتحان خوب بگیرم ی شیرینی بدم بتون اینم جای شیرینی ماسک زده بودم گف خب ماسکتو بکش پایین گفتم ن