2777
2789
بده به یه نفر دیگه بگو اینو بدین به فلانی اگر هم پرسید کی داده بگو گفته بدهکارتم و نمی تونم بیشتر تو ...

خونشون داخل مدرسس سرایداره😭کاش ی نفر اینکار انجام بده واسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خاهر بنظرت چجوری برم این پولو بهش بدمبا چ روشی

ببین یجوری شمارشو پیداکن بهش زنگ بزن خودتو نمیخواد معرفی کنی ولی صادقانه حرفتو بزن ، بگو دانش آموز بودم ازتون خوراکی گرفتم پولشو گفتم میارم ولی دستم خالی بود حالا میخوام جبرانش کنم شماره کارتتون بدین بزنم حسابتون ، هیچی نمیشه مطمئن باش آبروتم نمیره درعوض این حق از گردنت باز میشه 

دندانساز سایت 🤩

روشدن نمی خوادبگو بهتون بدهکاربودم یادم رفته بودحالااوردم پسش بدم...اگرخودش زنده باشه وجاشم بلدباشی ...

خاهر

اون مستخدم اصلا اطلاعی نداره که من بهش بدهکارم

متاسفانه اون زمان بوفه داشتن ایشون بعد نمیدونم چرا شیطون گولم زد نادون بودم ی بار مغز تخمه برداشتم  ی بارم مغز بادام زمینی یعنی دزدی😭😭😭بخدا الان نمازم میخونم هیچکسو از خودم نمیرنجونم

خدا منو ببخشه

خاهراون مستخدم اصلا اطلاعی نداره که من بهش بدهکارممتاسفانه اون زمان بوفه داشتن ایشون بعد نمیدونم چرا ...

خب باشه ندونه دخترم چرااینقدرسختش میکنی بروبگومن اینقدربدهکارم پول وبده وبیا...احتمالایواشکی برداشتی براهمون روت نمیشه ولی بازم اشکالی نداره....

ببین یجوری شمارشو پیداکن بهش زنگ بزن خودتو نمیخواد معرفی کنی ولی صادقانه حرفتو بزن ، بگو دانش آموز ب ...

خاهر شاید ی روز ماسک زدم رفتم همون مدرسه اول تماس بگیرم بینم مستخدم همونجاس اگ بود میرم در خونشون میزنم 

میگم این بدهی من ب آقای بالیاوی بوده😭😭خاهری یعنی بخیر میگذره اخه خانوادم اطلاعی ندارن

خب باشه ندونه دخترم چرااینقدرسختش میکنی بروبگومن اینقدربدهکارم پول وبده وبیا...احتمالایواشکی برداشتی ...

یعنی خاهر میشه ابروم نمیره😭اگ پرسیدن بدهی چی بگم چی🤧🤧😪😪

خاهر شاید ی روز ماسک زدم رفتم همون مدرسه اول تماس بگیرم بینم مستخدم همونجاس اگ بود میرم در خونشون می ...

عزیزم نگران نباش اخه چیه این کار استرس داره آروم باش ، شجاع باش تو میخوای کار خوب کنی ، کار بد نمیخوای بکنی که 

دندانساز سایت 🤩